Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Головна
ПРО НАС
ІСТОРІЯ КАФЕДРИ
СКЛАД КАФЕДРИ
Завідувач кафедрою
Положення про кафедру
АБІТУРІЄНТУ
Вітальне слово завідувача кафедри
Умови вступу
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОСВТІНІХ ПРОГРАМ
Вимоги роботодавців
Випускники кафедри
Стратегічний план розвитку галузі
СТУДЕНТУ
Освітньо-професійні програми (ОПП)
Навчальні дисципліни та програми
ОПП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Бакалавр)
ОПП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” (Бакалавр)
ОПП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” (Магістр)
ОПП “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” (Магістр)
Навчальні дисципліни та програми для аспірантів
Проєкт та обговорення ОПП
Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
Неформальна освіта
Графік консультацій, захисти, кращі роботи
Олімпіади
Лабораторії
Відкриті лекції
Працевлаштування та вакансії на роботу
Практика та екскурсії на підприємствах
Критерії оцінювання
Академічна мобільність
НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ
Наукові школи, наукові гуртки та напрями кафедри
Наукові розробки кафедри
Конференції, тренінги та семінари
Міжнародна діяльність
Круглі столи
ПОЗА НАВЧАННЯМ
Куратори академічних груп
Студентське життя
Публічна інформація
НАШІ КОНТАКТИ
Неформальна освіта
Критерії оцінювання
Академічна мобільність
Проєкт ОПП
Круглі столи
Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
Стратегічний план розвитку галузі
Навчальні дисципліни та програми для аспірантів
Вимоги роботодавців
Освітньо-професійні програми (ОПП)
Освітньо-професійні програми (ОПП)
ОПП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси”
ОПП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Error loading images. One or more images were not found.
ОПП “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” (Магістр)
ОПП магiстри КЯ 2022-2023 н.р
ОПП “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси”, спеціальнсть 181, СВО магістр, 2023
Каталог вибіркових дисциплін спеціальність 181, СВО магістр, 2023
Навчальний план 181 Контроль якості магістр (весна) ДФН, 2023
Навчальний план 181 Контроль якості магістр ДФН, 2023
Навчальний план 181 Контроль якості магістр ЗФН, 2023
Каталог вибіркових освітніх компонентів спец. 181 КЯ 2024
ОПП спец. 181 СВО магістр-kybhpik2024
Навчальний план КЯ 2024 денна форма навчання
Навчальний план КЯ 2024 заочна форма навчання
Обов’язкові освітні компоненти
Сучасні методи оцінки якості, безпечності та визначення фальсифікації харчових продуктів
Silabus_СМОЯ,БтаВФХП, 2023
«Інноваційні технології продуктів тваринного і рослинного походження»
Silabus_ІТПРтаТП 2023
“Інноваційні технології продуктів для індустрії краси”
Silabus_ІТПдляІК
Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів і продуктів для індустрії краси
Silabus_АРприВХПіПдляІК 2024
Вибіркові освітні компоненти
Способи визначення фальсифікації парфумерно-косметичних продуктів
Silabus_СВФПКП 2023-2024
Генетично-модифікована їжа
Silabus_ Генетично-модифікована їжа 2023
Харчова токсикологія
Silabus_ Харчова токсикологія 2023
ТЕХНІЧНИЙ АНАЛІЗ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ
Silabus_ТАХДтаКП 2023
Психологія та конфліктологія у професійній діяльності
Silabus_ Психологія та конфликтологія 2023
Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів і продуктів для індустрії краси
Silabus_Аналіз ризиків 2023
Наукові основи безвідходних і ресурсоощадних технологій
Silabus_НОБРТ 2023
Нутріцевтики і ксенобіотики
Silabus_Нутріцевтики і ксенобіотики, 2023
Сучасні технології сушіння матеріалів рослинного та тваринного походження
Silabus_Сушіння 2023
Технології натуральної та органічної косметики
Silabus_ТНтаОК 2023
Акредитація та сертифікація в харчовій промисловості
Silabus_АтаСвХП 2024
Міжнародне законодавство з контролю якості у харчовій промисловості та в індустрії краси
СИЛАБУС_Міжнародне_законодавство
Інноваційні технології галузі з КП
Силабус ІТГ 2021
Методологія наукових досліджень
Силабус МНД 2021
Методи визначення токсичних речовин у харчових продуктах
Робоча програма МВТРуХП
Silabus_МВТРуХП 2024
Управління безпечністю харчових продуктів
Робоча програма УБХП
Силабус УБХП
Управління якістю продукції в технології виробництва молока та молочних продуктів
Робоча програма УЯПвТВМтаМП
Силабус_УЯПвТВМтаМП
Технологія харчових продуктів спеціального призначення
Робоча програма ТХПСП
Silabus ТХПСП
Технології молочних продуктів спеціального призначення
Silabus TMПСП 2023
Сучасні та крафтові технології у сироварінні
Silabus 2023 СтаКТуС
Міжнародне законодавство з контролю якості у харчовій промисловості та в індустрії краси
СИЛАБУС Міжнародне законодавство з КЯ у ХП та в ІК-2024
Психологія управління та конфліктологія
Silabus_ ПУтаК 2024
Акредитація, сертифікація та аудит у харчові промисловості
Silabus_АСтаА 2024
Програми практик
Наскрізна програма практик
Наскрізна програма СВО Магістр
МВ Наскрізна програма практики для 181, маг_
Контроль якості
Виробнича практика
Програма виробничої практики_СВО Магістр технологія жирів
Програма виробничої практики_СВО Магістр технологія молока
Silabus-PRAKTIKA_маг_виробнича_Контроль якості
Дослідницька практика
Програма дослідницької практики_СВО Магістр
Програма виробничої практики_СВО Магістр_контроль якості
Silabus-PRAKTIKA_маг_дослідницька_Контроль якості
Комплексна практика
Силабус_з_комплексної_практики 2024
Кваліфікаційна робота магістра
Методичні вказівки до виконання КРМ зі спец. 181