Конференції, тренінги та семінари
Конференції та семінари ОНТУ
Викладачі кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси щорічно приймають участь і організовує конференції, семінари та тренінги.
Результати новітніх розробок кафедри публікуються у наукових виданнях ОНТУ, України та за її межами: науково-виробничий журнал «Харчова наука і технологія», науково-теоретичний журнал «Наукові праці», Восточно-европейский журнал передовых технологий, Збірник наукових праць ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького, науково-практичний журнал «Продовольча індустрія АПК» та ін.; та у матеріалах Всеукраїнських і Міжнародних конференцій.
Щорічно з 1998 року кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси приймає участь у проведенні науково-практичного семінару «Інноваційні рішення та сучасні технології в молочній промисловості», на якому надається консультативна допомога підприємствам молочної промисловості.
З 2007 року доцент кафедри Ізбаш Євгенія Олександрівна – постійний член експертної комісії з оцінювання якості глазурі для морозива; з 2008 року професор кафедри Ткаченко Наталія Андріївна – член Державної дегустаційної комісії з оцінювання якості м’ясних та молочних продуктів.
Cтудентська наукова конференція ОНТУ-2023
Програма студентської наукової конференції ОНТУ секції кафедри ТМОЖПтаІК
Сертифікати учасників конференцій
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «СУЧАСНІ ПІДХОДИ ГАРАНТУВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА» 6-7 грудня 2022р.
Сертифікат ДЕЦ Н.О.
Сертифікат ЛАНЖЕНКО Л.О.
Сертифікат СКРИПНІЧЕНКО Д.М.
Сертифікат СКРИПНІЧЕНКО С.К.
Сертифікат ТКАЧ Д.О.
Сертифікат ФЕДОРЧУК Д.В.