Конференції, тренінги та семінари

0-02-05-5f63fa62fc398dfda2efd22f2b8bb0bd3cd0bd85999d46f69d2cb5cb93e4821f_fullВикладачі кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси щорічно приймають участь і організовує конференції, семінари та тренінги.

Результати новітніх розробок кафедри публікуються у наукових виданнях ОНТУ, України та за її межами: науково-виробничий журнал «Харчова наука і технологія», науково-теоретичний журнал «Наукові праці», Восточно-европейский журнал передовых технологий, Збірник наукових праць ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького, науково-практичний журнал «Продовольча індустрія АПК» та ін.; та у матеріалах Всеукраїнських і Міжнародних конференцій.

Щорічно з 1998 року кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси приймає участь у2 проведенні науково-практичного семінару «Інноваційні рішення та сучасні технології в молочній промисловості», на якому надається консультативна допомога підприємствам молочної промисловості.

З 2007 року доцент кафедри Ізбаш Євгенія Олександрівна – постійний член експертної комісії з оцінювання якості глазурі для морозива; з 2008 року професор кафедри Ткаченко Наталія Андріївна – член Державної дегустаційної комісії з оцінювання якості м’ясних та молочних продуктів.

Сертифікати учасників конференцій

ІІІ Всеукраїнська науково-методична конференція “Забезпечення якості вищої освіти: підвищення ефективності використання інформаційних технологій у здійсненні освітнього процесу”, ОНАХТ, м.Одеса, 14-16 квітня 2021 року.

Сертифікат Скрипніченко Д.М.

Сертифікат Скрипніченко С.К.

III Міжнародна науково-практична конференція: «Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів», Поліський національний університет, м.Житомир, 13-14 травня 2021 року.

Сертифікат Котляр Є.О.

Сертифікат Скрипніченко Д.М.

Сертифікат Скрипніченко С.К.

Сертифікат Дульський Є.С.

V Міжнародна науково-практична конференція “Теорія і практика розвитку вівчарства України в умовах євроінтеграції”, ДДАЕУ, м.Дніпро, 20-21 травня 2021року.

Сертифікат Скрипніченко Д.М.

ХІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю “Проблеми формування здорового способу життя у молоді”, ОНАХТ, м.Одеса, 7-9 жовтня 2021р.

Сертифікат Скрипніченко Д.М.

Сертифікат Вітязь В.А.

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю 204 «ТВіППТ» секція «Технологія переробки продукції тваринництва», керівник к.т.н.,доц. Шлапак Галина Всеволодівна. Студентка гр.ТМ-32 Сідлецька Ганна Андріївна, зайняла призове ІІІ місце.

Диплом Сідлецька Г.А.

Тренінг для співробітників оліє-пресового цеху ПАТ “Миронівський завод”

Тренінг для працівників компанії “Кернел” та Хмельницького олієпресового заводу.

Тренінг для працівників ПАТ “Золотоніський маслоробний комбінат”

Тренінг для працівників ТДВ “Баштанський сирзавод”

Другий тренінг для працівників ПАТ “Золотоніський маслоробний комбінат”

Тренінг для працівників ТОВ “Пирятинський сирзавод

Тренінг для працівників ТОВ “Гормолзавод”

Тренінг для працівників ВАТ “Вапнярський молокозавод” та ТОВ “Крижопільський сироробний завод”

Тренінг для працівників лабораторії оліє-пресового заводу м.Южне

Тренінг для аудиторів

Тренінг для працівників ТОВ “Бастіко Україна”

Тренінг для спеціалістів з якості зерна та лабораторій зернових складів, елеваторів, терміналів, КХП, ХПП (Кергел)

Тренінг для представників галузі переробки молока та здобувачів вищої освіти