Проєкт ОПП

Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте на електронну пошту kafmol@ukr.net

ПРОЄКТ освітньо-професійної програми “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси”_для спеціальності 181_”Харчові технології” підготовки магістрів на_2024-2025 навчальний_рік

Проєкт освітньо-професійної програми “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” для спеціальності 181 “Харчові технології” підготовки магiстрів на 2024-2025 н.р

ПРОЄКТ освітньо-професійної програми для спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” підготовки Бакалавр на 2024-2025 навчальний рік

Проєкт освітньо-професійної програми “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” для спеціальності 181 “Харчові технології” підготовки Бакалавр на 2024-2025 навчальний рік