Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Головна
ПРО НАС
ІСТОРІЯ КАФЕДРИ
СКЛАД КАФЕДРИ
Завідувач кафедрою
Положення про кафедру
АБІТУРІЄНТУ
Вітальне слово завідувача кафедри
Умови вступу
ОСВІТНІ ПРОГРАМИ
Стратегічний план розвитку галузі
Випускники кафедри
СТУДЕНТУ
Навчальні дисципліни та програми
Навчальні дисципліни та програми для аспірантів
Проєкт ОПП на 2023р.
Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
Неформальна освіта
Графік консультацій, захисти, кращі роботи
Олімпіади
Лабораторії
Відкриті лекції
Працевлаштування та вакансії на роботу
Екскурсії та практика на підприємствах
Критерії оцінювання
Академічна мобільність
НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ
Наукові школи та напрями кафедри
Наукові розробки кафедри
Конференції, тренінги та семінари
Міжнародна діяльність
Круглі столи
ПОЗА НАВЧАННЯМ
Куратори академічних груп
Студентське життя
Публічна інформація
НАШІ КОНТАКТИ
Неформальна освіта
Критерії оцінювання
Академічна мобільність
Проєкт ОПП на 2023р.
Круглі столи
Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
Стратегічний план розвитку галузі
Навчальні дисципліни та програми для аспірантів
Проєкт ОПП на 2023р.
Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте на електронну пошту kafmol@ukr.net
Проєкт освітньо-професійної програми для спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” підготовки бакалаврів на 2023р.
Проєкт освітньо-професійної програми “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” для спеціальності 181 “Харчові технології” підготовки магiстрів на 2023-2024 н.р.
Проєкт освітньо-професійної програми “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” для спеціальності 181 “Харчові технології” підготовки магістрів на 2023р.
Проєкт освітньо-професійної програми “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси”_для спеціальності 181 “Харчові технології” підготовки бакалаврів на 2023р.