ОПП “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” (Магістр)

ОПП магiстри КЯ 2022-2023 н.р

ОПП “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси”, спеціальнсть 181, СВО магістр, 2023

Каталог вибіркових дисциплін спеціальність 181, СВО магістр, 2023

Навчальний план 181 Контроль якості магістр (весна) ДФН, 2023

Навчальний план 181 Контроль якості магістр ДФН, 2023

Навчальний план 181 Контроль якості магістр ЗФН, 2023

Каталог вибіркових освітніх компонентів спец. 181 КЯ 2024

ОПП спец. 181 СВО магістр-kybhpik2024

Навчальний план КЯ 2024 денна форма навчання

Навчальний план КЯ 2024 заочна форма навчання

Обов’язкові освітні компоненти

Сучасні методи оцінки якості, безпечності та визначення фальсифікації харчових продуктів

Silabus_СМОЯ,БтаВФХП, 2023

«Інноваційні технології продуктів тваринного і рослинного походження»

Silabus_ІТПРтаТП 2023

“Інноваційні технології продуктів для індустрії краси”

Silabus_ІТПдляІК

Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів і продуктів для індустрії краси

Silabus_АРприВХПіПдляІК 2024

Вибіркові освітні компоненти

Способи визначення фальсифікації парфумерно-косметичних продуктів

Silabus_СВФПКП 2023-2024

Генетично-модифікована їжа

Silabus_ Генетично-модифікована їжа 2023

Харчова токсикологія

Silabus_ Харчова токсикологія 2023

ТЕХНІЧНИЙ АНАЛІЗ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ

Silabus_ТАХДтаКП 2023

Психологія та конфліктологія у професійній діяльності

Silabus_ Психологія та конфликтологія 2023

Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів і продуктів для індустрії краси

Silabus_Аналіз ризиків 2023

Наукові основи безвідходних і ресурсоощадних технологій

Silabus_НОБРТ 2023

Нутріцевтики і ксенобіотики

Silabus_Нутріцевтики і ксенобіотики, 2023

Сучасні технології сушіння матеріалів рослинного та тваринного походження

Silabus_Сушіння 2023

Технології натуральної та органічної косметики

Silabus_ТНтаОК 2023

Акредитація та сертифікація в харчовій промисловості

Silabus_АтаСвХП 2024

Міжнародне законодавство з контролю якості у харчовій промисловості та в індустрії краси

СИЛАБУС_Міжнародне_законодавство

Інноваційні технології галузі з КП

Силабус ІТГ 2021

Методологія наукових досліджень

Силабус МНД 2021

Методи визначення токсичних речовин у харчових продуктах

Робоча програма МВТРуХП

Silabus_МВТРуХП 2024

Управління безпечністю харчових продуктів

Робоча програма УБХП

Силабус УБХП

Управління якістю продукції в технології виробництва молока та молочних продуктів

Робоча програма УЯПвТВМтаМП

Силабус_УЯПвТВМтаМП

Технологія харчових продуктів спеціального призначення

Робоча програма ТХПСП

Silabus ТХПСП

Технології молочних продуктів спеціального призначення

Silabus TMПСП 2023

Сучасні та крафтові технології у сироварінні

Silabus 2023 СтаКТуС

Міжнародне законодавство з контролю якості у харчовій промисловості та в індустрії краси

СИЛАБУС Міжнародне законодавство з КЯ у ХП та в ІК-2024

Психологія управління та конфліктологія

Silabus_ ПУтаК 2024

Акредитація, сертифікація та аудит у харчові промисловості

Silabus_АСтаА 2024

Програми практик

Наскрізна програма СВО Магістр

Програма виробничої практики_СВО Магістр технологія жирів

Програма виробничої практики_СВО Магістр технологія молока

Програма дослідницької практики_СВО Магістр

Програма виробничої практики_СВО Магістр_контроль якості

Силабус_з_комплексної_практики 2024

Кваліфікаційна робота магістра

Методичні вказівки до виконання КРМ зі спец. 181