ОПП “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” (Магістр)
Обов’язкові освітні компоненти
Сучасні методи оцінки якості, безпечності та визначення фальсифікації харчових продуктів
«Інноваційні технології продуктів тваринного і рослинного походження»
“Інноваційні технології продуктів для індустрії краси”
Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів і продуктів для індустрії краси
Вибіркові освітні компоненти
Способи визначення фальсифікації парфумерно-косметичних продуктів
Генетично-модифікована їжа
Харчова токсикологія
ТЕХНІЧНИЙ АНАЛІЗ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ
Психологія та конфліктологія у професійній діяльності
Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів і продуктів для індустрії краси
Наукові основи безвідходних і ресурсоощадних технологій
Нутріцевтики і ксенобіотики
Сучасні технології сушіння матеріалів рослинного та тваринного походження
Технології натуральної та органічної косметики
Акредитація та сертифікація в харчовій промисловості
Міжнародне законодавство з контролю якості у харчовій промисловості та в індустрії краси
Інноваційні технології галузі з КП
Методологія наукових досліджень
Методи визначення токсичних речовин у харчових продуктах
Управління безпечністю харчових продуктів
Управління якістю продукції в технології виробництва молока та молочних продуктів
Технологія харчових продуктів спеціального призначення
Технології молочних продуктів спеціального призначення
Сучасні та крафтові технології у сироварінні
Міжнародне законодавство з контролю якості у харчовій промисловості та в індустрії краси
Психологія управління та конфліктологія
Акредитація, сертифікація та аудит у харчові промисловості
Програми практик
Кваліфікаційна робота магістра