Круглі столи

 

26 вересня 2024р. – відбувся круглий стіл «Крафтові сири, унікальні олії, натуральна косметика – технології, якість та безпечність» у рамках Міжнародної науково-практичної конференції”Технології харчових продуктів і комбікормів”

22 вересня 2022 року відбувся круглий стіл «Крафтові сири та натуральна косметика: сьогодення і перспективи розвитку» у рамках Міжнародної науково-практичної конференції”Технології харчових продуктів і комбікормів”  http://foodconf.ontu.edu.ua/

Щиро дякуємо усім доповідачам:

Співвласнику ТОВ “МУККО” Назару Кмітю
https://mykko.com.ua/

Генеральному директору «Європейської сироварні» Корнюшенко Наталі
https://eurosir.com.ua/

Доценту кафедри ТМОЖПтаІК ОНТУ https://tm.ontu.edu.ua/. Любові Ланженко

Косметологу з багаторічним Білій Тетяні
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002606087711

Комерційному директору та співвласнику компанії ТОВ “РЕМОС” Тарасевичу Тарасу
https://remos.ua/

Окрема подяка усім учасникам круглого столу – викладачам, студентам і гостям!!!! Круглий стіл зібрав 88 учасників!!!! Було дуже цікаво спілкуватися з нашими партнерами-виробничниками!!!

28 квітня 2021 року у рамках 81-ої накової конференції викладачів ОНАХТ відбувся круглий стіл від кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси.

Поєднання традиційних для науковців кафедри доповідей щодо розроблення нових молочних продуктів із доповідями, які стосуються нових напрямків, створених завдяки відкриттю нової спеціальності – 204 “Технології виробництва і переробки продукції тваринництва” – викликали дуже велику цікавість і жваве обговорення!!!!

Викладачі кафедри розширюють сферу свого впливу у наукових дослідженнях!!!

Вивчають генотипи ссавців та іх вплив на склад і якість молока, досліджують вплив раціонів кормління молочних корів на хімічний склад молока, засвоюють технології у бджільництві!!!

Щиро дякуємо нашим доповідачам – Ланженко Л.О., Климентьєвій І.О. та Котляру Є.О.!

24 вересня 2020 року відбувся Круглий стіл, організований кафедрою Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси.

Присутні ознайомились з доповідями про виробництво нових видів комбінованих молочних напоїв та морозива, які розробляють студенти, аспіранти і викладачі кафедри.

Дякуємо усім, хто приєднався до нас, велике дякуємо за практичний досвід присутній випускниці кафедри Макаренко Марині (Менеджер-технологу молочного напрямку компанії “Даніско Україна”).