Круглі столи
26 вересня 2024р. – відбувся круглий стіл «Крафтові сири, унікальні олії, натуральна косметика – технології, якість та безпечність» у рамках Міжнародної науково-практичної конференції”Технології харчових продуктів і комбікормів”
22 вересня 2022 року відбувся круглий стіл «Крафтові сири та натуральна косметика: сьогодення і перспективи розвитку» у рамках Міжнародної науково-практичної конференції”Технології харчових продуктів і комбікормів” http://foodconf.ontu.edu.ua/
Щиро дякуємо усім доповідачам:
Генеральному директору «Європейської сироварні» Корнюшенко Наталі
https://eurosir.com.ua/
Доценту кафедри ТМОЖПтаІК ОНТУ https://tm.ontu.edu.ua/. Любові Ланженко
Косметологу з багаторічним Білій Тетяні
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002606087711
Комерційному директору та співвласнику компанії ТОВ “РЕМОС” Тарасевичу Тарасу
https://remos.ua/
Окрема подяка усім учасникам круглого столу – викладачам, студентам і гостям!!!! Круглий стіл зібрав 88 учасників!!!! Було дуже цікаво спілкуватися з нашими партнерами-виробничниками!!!
28 квітня 2021 року у рамках 81-ої накової конференції викладачів ОНАХТ відбувся круглий стіл від кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси.
Поєднання традиційних для науковців кафедри доповідей щодо розроблення нових молочних продуктів із доповідями, які стосуються нових напрямків, створених завдяки відкриттю нової спеціальності – 204 “Технології виробництва і переробки продукції тваринництва” – викликали дуже велику цікавість і жваве обговорення!!!!
Викладачі кафедри розширюють сферу свого впливу у наукових дослідженнях!!!
Вивчають генотипи ссавців та іх вплив на склад і якість молока, досліджують вплив раціонів кормління молочних корів на хімічний склад молока, засвоюють технології у бджільництві!!!
Щиро дякуємо нашим доповідачам – Ланженко Л.О., Климентьєвій І.О. та Котляру Є.О.!
24 вересня 2020 року відбувся Круглий стіл, організований кафедрою Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси.
Присутні ознайомились з доповідями про виробництво нових видів комбінованих молочних напоїв та морозива, які розробляють студенти, аспіранти і викладачі кафедри.
Дякуємо усім, хто приєднався до нас, велике дякуємо за практичний досвід присутній випускниці кафедри Макаренко Марині (Менеджер-технологу молочного напрямку компанії “Даніско Україна”).