Олімпіади
Відповідно наказу від 25.01.2023р.№12-01 «Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2022/2023н.р.» викладачами кафедри проведено:
Олімпіаду з дисципліни «Контроль якості та екологія в галузі (НАССР та GMP)» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології та спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
І місце –Гуляєва А.Ю., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК;
ІІ місце –Чудік Р.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Кручек О.А., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІІ місце –Ткаченко Т.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Маковська Т.В., к.т.н., старший викладач кафедри ТМОЖПтаІК.
Олімпіаду з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
І місце –Королюк Н.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 1 курс, гр. ТМ-53
ІІ місце –Жекова А.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 1 курс, гр. ТМ-53
ІІІ місце –Могилянський М.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 1 курс, гр. ТМ-56
Керівник – Дец Н.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
Олімпіаду з дисципліни «Харчові технології» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
І місце –Чудік Р.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедриТМОЖПтаІК
ІІ місце – Ткаченко Т.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Скрипніченко Д.М., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІІ місце– Антіпова М.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Котляр Є.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
Олімпіаду з дисципліни «Технології переробки молока» для здобувачів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
І місце – Гуляєва А.Ю., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Ткаченко Н.А. – д.т.н., професор кафедри ТМОЖПтаІК,
ІІ місце – Мішіна М.С., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Ланженко Л.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК.
Відповідно наказу від 15.02.2022р. № 32-01 «Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2021/2022н.р.» викладачами кафедри проведено:
Олімпіаду з дисципліни «Контроль якості та екологія в галузі (НАССР та GMP)» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
І місце – Жекова А.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК;
ІІ місце – Сідлецька Г.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Кручек О.А., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК;
ІІІ місце – Кузьма Ю.І., ., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Маковська Т.В., к.т.н., старший викладач кафедри ТМОЖПтаІК.
Олімпіаду з дисципліни «Ветеринарно-санітарна і технологічна експертиза молока» для здобувачів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
І місце – Гуляєва А.Ю., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 курс, гр. ТМ-32
ІІ місце – Ткач Д.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 курс, гр. ТМ-32
ІІІ місце – Чумаченко Д.С., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 курс, гр. ТМ-32
Керівник – Ланженко Л.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
Олімпіаду з дисципліни «Харчові технології» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
І місце – Жекова А.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІ місце – Кузьма Ю.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Скрипніченко Д.М., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІІ місце – Сідлецька Г.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Котляр Є.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
Олімпіаду з дисципліни «Технології переробки молока» для здобувачів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
І місце – Сідлецька Г.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Ткаченко Н.А. – завідувачка кафедри ТМОЖПтаІК, д.т.н, професор
ІІ місце – Кузьма Ю.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Дец Н.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК;
ІІІ місце – Дульський Є.О. ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-42
Керівник – Маковська Т.В., к.т.н., ст. викладач кафедри ТМОЖПтаІК.
Відповідно наказу від 28.12.2020р. № 448-01 «Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2020/2021 н.р.» викладачами кафедри проведено:
Олімпіаду з дисципліни «Контроль якості та безпеки продукції галузі» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
І місце – Іленчук Є.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
ІІ місце – Королюк Н.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Шарахматова Т.Є., декан ф-ту ТтаТХПіПБ, к.т.н., доцент
Олімпіаду з дисципліни «Ветеринарно-санітарна і технологічна експертиза молока» для здобувачів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
І місце – Сідлецька Г.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 курс, гр. ТМ-32
ІІ місце – Шеменєва О.Л., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 курс, гр. ТМ-32
Керівник – Ланженко Л.О., начальник НМВ НЦООП, к.т.н., доцент
Олімпіаду з дисципліни «Харчові технології» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
І місце-Іленчук Є.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43а
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІ місце – Королюк Н.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43а
Керівник – Дец Н.О., директор НЦ ООП, к.т.н., доцент
Відповідно наказу від 23.12.2019р. № 450-01 «Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019/2020 н.р.» викладачами кафедри проведено:
Олімпіаду з дисципліни «Контроль якості та безпеки продукції галузі» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
І місце – Смокович Тетяна Сергіївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Чагаровський Олександр Петрович, д.т.н., професор кафедри ТМОЖПіК
ІІ місце – Котлюк Анастасія Андріївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Ізбаш Євгенія Олександрівна, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
ІІІ місце – Железняк Олена Юріївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Кручек Оксана Анатоліївна, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
ІІІ місце – Вітязь Владислав Андрійович, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-43
Керівник – Севастьянова Олена Володимирівна, к.х.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
Олімпіаду з дисципліни «Генотипи ссавців у формуванні якості молока» для здобувачів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
І місце – Гуляєва Аліна Юріївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 1 курс, гр. ТМ-12
Керівник – Климентьєва Ірина Олександрівна, ст. викладач кафедри ТМОЖПіК
ІІ місце – Чумаченко Дарина Сергіївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 1 курс, гр. ТМ-12
Керівник – Ізбаш Євгенія Олександрівна, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
ІІІ місце – Федорчук Дарина Василівна, ф-т ТтаТХПіПБ, 1 курс, гр. ТМ-12
Керівник – Шарахматова Тетяна Євгенівна, декан ф-ту ТтаТХПіПБ, к.т.н., доцент
Олімпіаду з дисципліни «Харчові технології. Технології жирів і жирозамінників» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології
І місце – Марінова Ганна Георгіївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-44
Керівник – Дец Надія Олександрівна, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
ІІ місце – Спіріна Юлія Сергіївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-44
Керівник – Ланженко Любов Олександрівна, к.т.н., ст. викладач кафедри ТМОЖПіК
ІІІ місце – Федорова Анастасія Петрівна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 курс, гр. ТМ-44
Керівник – Котляр Євгеній Олександрович, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК