Olympics
Відповідно наказу від 25.01.2023р.№12-01 «Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2022/2023н.р.» викладачами кафедри проведено:
Олімпіаду з дисципліни «Контроль якості та екологія в галузі (NASSR and GMP)» для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології та спеціальності 204 Technology of production and processing of animal husbandry products
І місце –Gulyaeva A.Yu., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК;
ІІ місце –Чудік Р.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Кручек О.А., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІІ місце –Ткаченко Т.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Маковська Т.В., к.т.н., старший викладач кафедри ТМОЖПтаІК.
Олімпіаду з дисципліни «Methodology and organization of scientific research» для здобувачів спеціальності 181 Food technologies
І місце –Королюк Н.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 1 course, city. ТМ-53
ІІ місце –Жекова А.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 1 course, city. ТМ-53
ІІІ місце –Могилянський М.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 1 course, city. ТМ-56
Керівник – Дец Н.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
Олімпіаду з дисципліни «Food technologies» для здобувачів спеціальності 181 Food technologies
І місце –Чудік Р.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедриТМОЖПтаІК
ІІ місце – Ткаченко Т.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Скрипніченко Д.М., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІІ місце– Антіпова М.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Котляр Є.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
Олімпіаду з дисципліни «Технології переробки молока» для здобувачів спеціальності 204 Technology of production and processing of animal husbandry products
І місце – Гуляєва А.Ю., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Ткаченко Н.А. – d.t.s., професор кафедри ТМОЖПтаІК,
ІІ місце – Мішіна М.С., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Ланженко Л.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК.
Відповідно наказу від 15.02.2022р. № 32-01 «Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2021/2022н.р.» викладачами кафедри проведено:
Олімпіаду з дисципліни «Контроль якості та екологія в галузі (NASSR and GMP)» для здобувачів спеціальності 181 Food technologies
І місце – Жекова А.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК;
ІІ місце – Сідлецька Г.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Кручек О.А., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК;
ІІІ місце – Кузьма Ю.І., ., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Маковська Т.В., к.т.н., старший викладач кафедри ТМОЖПтаІК.
Олімпіаду з дисципліни «Veterinary-sanitary and technological examination of milk» для здобувачів спеціальності 204 Technology of production and processing of animal husbandry products
І місце – Gulyaeva A.Yu., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 course, city. ТМ-32
ІІ місце – Ткач Д.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 course, city. ТМ-32
ІІІ місце – Чумаченко Д.С., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 course, city. ТМ-32
Керівник – Ланженко Л.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
Олімпіаду з дисципліни «Food technologies» для здобувачів спеціальності 181 Food technologies
І місце – Жекова А.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІ місце – Кузьма Ю.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Скрипніченко Д.М., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІІ місце – Сідлецька Г.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Котляр Є.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
Олімпіаду з дисципліни «Технології переробки молока» для здобувачів спеціальності 204 Technology of production and processing of animal husbandry products
І місце – Сідлецька Г.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Ткаченко Н.А. – завідувачка кафедри ТМОЖПтаІК, д.т.н, professor
ІІ місце – Кузьма Ю.І., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Дец Н.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК;
ІІІ місце – Дульський Є.О. ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-42
Керівник – Маковська Т.В., к.т.н., ст. викладач кафедри ТМОЖПтаІК.
Відповідно наказу від 28.12.2020р. № 448-01 «Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2020/2021 н.р.» викладачами кафедри проведено:
Олімпіаду з дисципліни «Quality and safety control of industry products» для здобувачів спеціальності 181 Food technologies
І місце – Іленчук Є.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
ІІ місце – Королюк Н.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Sharahmatova T.E., декан ф-ту ТтаТХПіПБ, к.т.н., docent
Олімпіаду з дисципліни «Veterinary-sanitary and technological examination of milk» для здобувачів спеціальності 204 Technology of production and processing of animal husbandry products
І місце – Сідлецька Г.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 course, city. ТМ-32
ІІ місце – Шеменєва О.Л., ф-т ТтаТХПіПБ, 3 course, city. ТМ-32
Керівник – Lanzhenko L.O., начальник НМВ НЦООП, к.т.н., docent
Олімпіаду з дисципліни «Food technologies» для здобувачів спеціальності 181 Food technologies
І місце-Іленчук Є.О., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43а
Керівник – Chabanova O.B., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК
ІІ місце – Королюк Н.А., ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43а
Керівник – Dec N.O., директор НЦ ООП, к.т.н., docent
Відповідно наказу від 23.12.2019р. № 450-01 «Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019/2020 н.р.» викладачами кафедри проведено:
Олімпіаду з дисципліни «Quality and safety control of industry products» для здобувачів спеціальності 181 Food technologies
І місце – Смокович Тетяна Сергіївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Chaharovsky Oleksandr Petrovych, d.t.s., професор кафедри ТМОЖПіК
ІІ місце – Котлюк Анастасія Андріївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Ізбаш Євгенія Олександрівна, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
ІІІ місце – Железняк Олена Юріївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Kruchek Oksana Anatolyivna, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
ІІІ місце – Вітязь Владислав Андрійович, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-43
Керівник – Olena Volodymyrivna Sevastyanova, к.х.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
Олімпіаду з дисципліни «Genotypes of mammals in the formation of milk quality» для здобувачів спеціальності 204 Technology of production and processing of animal husbandry products
І місце – Гуляєва Аліна Юріївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 1 course, city. ТМ-12
Керівник – Климентьєва Ірина Олександрівна, ст. викладач кафедри ТМОЖПіК
ІІ місце – Чумаченко Дарина Сергіївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 1 course, city. ТМ-12
Керівник – Ізбаш Євгенія Олександрівна, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
ІІІ місце – Федорчук Дарина Василівна, ф-т ТтаТХПіПБ, 1 course, city. ТМ-12
Керівник – Шарахматова Тетяна Євгенівна, декан ф-ту ТтаТХПіПБ, к.т.н., docent
Олімпіаду з дисципліни «Food technologies. Технології жирів і жирозамінників» для здобувачів спеціальності 181 Food technologies
І місце – Марінова Ганна Георгіївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-44
Керівник – Children Nadiya Oleksandrivna, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК
ІІ місце – Спіріна Юлія Сергіївна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-44
Керівник – Lyubov Oleksandrivna Lanzhenko, к.т.н., ст. викладач кафедри ТМОЖПіК
ІІІ місце – Федорова Анастасія Петрівна, ф-т ТтаТХПіПБ, 4 course, city. ТМ-44
Керівник – Kotlyar Yevgeny Oleksandrovich, к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПіК