Round tables

22 September 2022 року відбувся круглий стіл «Крафтові сири та натуральна косметика: сьогодення і перспективи розвитку» у рамках Міжнародної науково-практичної конференції”Technologies of food products and compound feed”  http://foodconf.ontu.edu.ua/

Щиро дякуємо усім доповідачам:

Співвласнику ТОВМУККОНазару Кмітю
https://mykko.com.ua/

Генеральному директору «Європейської сироварні» Корнюшенко Наталі
https://eurosir.com.ua/

Доценту кафедри ТМОЖПтаІК ОНТУ https://tm.ontu.edu.ua/. Любові Ланженко

Косметологу з багаторічним Білій Тетяні
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002606087711

Комерційному директору та співвласнику компанії ТОВРЕМОСТарасевичу Тарасу
https://remos.ua/

Окрема подяка усім учасникам круглого столувикладачам, студентам і гостям!!!! Круглий стіл зібрав 88 учасників!!!! Було дуже цікаво спілкуватися з нашими партнерами-виробничниками!!!

28 April 2021 року у рамках 81-ої накової конференції викладачів ОНАХТ відбувся круглий стіл від кафедри Технології молока, oil and fat products and the beauty industry.

Поєднання традиційних для науковців кафедри доповідей щодо розроблення нових молочних продуктів із доповідями, які стосуються нових напрямків, створених завдяки відкриттю нової спеціальності – 204 “Технології виробництва і переробки продукції тваринництва” – викликали дуже велику цікавість і жваве обговорення!!!!

Викладачі кафедри розширюють сферу свого впливу у наукових дослідженнях!!!

Вивчають генотипи ссавців та іх вплив на склад і якість молока, досліджують вплив раціонів кормління молочних корів на хімічний склад молока, засвоюють технології у бджільництві!!!

Щиро дякуємо нашим доповідачам – Lanzhenko L.O., Климентьєвій І.О. та Котляру Є.О.!

24 September 2020 року відбувся Круглий стіл, організований кафедрою Технології молока, oil and fat products and the beauty industry.

Присутні ознайомились з доповідями про виробництво нових видів комбінованих молочних напоїв та морозива, які розробляють студенти, аспіранти і викладачі кафедри.

Дякуємо усім, хто приєднався до нас, велике дякуємо за практичний досвід присутній випускниці кафедри Макаренко Марині (Менеджер-технологу молочного напрямку компаніїДаніско Україна”).