Конференції, тренінги та семінари
Конференції та семінари ОНТУ
Викладачі кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси щорічно приймають участь і організовує конференції, семінари та тренінги.
Результати новітніх розробок кафедри публікуються у наукових виданнях ОНТУ, України та за її межами: науково-виробничий журнал «Харчова наука і технологія», науково-теоретичний журнал «Наукові праці», Восточно-европейский журнал передовых технологий, Збірник наукових праць ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького, науково-практичний журнал «Продовольча індустрія АПК» та ін.; та у матеріалах Всеукраїнських і Міжнародних конференцій.
Щорічно з 1998 року кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси приймає участь у проведенні науково-практичного семінару «Інноваційні рішення та сучасні технології в молочній промисловості», на якому надається консультативна допомога підприємствам молочної промисловості.
З 2007 року доцент кафедри Ізбаш Євгенія Олександрівна – постійний член експертної комісії з оцінювання якості глазурі для морозива; з 2008 року професор кафедри Ткаченко Наталія Андріївна – член Державної дегустаційної комісії з оцінювання якості м’ясних та молочних продуктів.
Міжнародна науково-практична конференція “Технології харчових продуктів та комбікормів” 2024р.
26 вересня в рамках Міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів” членами Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ була організована виставка-ярмарок косметичної та олійно-жирової продукції та круглий стіл з науковими доповідями магістрантів, аспірантів, членів кафедри та виробничників. Дякую всім учасникам і Збройним силам України за можливість проводити такі заходи. Окрема подяка студентам та керівництву ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ” за участь у заході.