Студентська наукова конференція – 09.12.2014р.

Опубліковано на: Грудень 13, 2014

29 грудня 2014 року на кафедрі молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів пройшла студентська наукова конференція по результатам науково-долідної роботи студентів 4 та 5 курсів. На конференції було представлено 6 докладів, а саме:

  1. Розробка технології виробництва спредів функціонального призначення. Студенти групи ТМ-43(а) – Тігінян А., Дідик О., Касьянова А. Науковий керівник – асистент Куренкова Ольга Олександрівна.1
  2. Розробка технології нових видів морозива. Студенти групи ТМ-43(а) – Столяренко А., Мороітєс В., Непейцев О., Наулік С. Науковий керівник – асистент Куренкова Ольга Олександрівна.
  3. Біо-розкладна упаковка в харчовій і молочній промисловості. Студенти групи ТМ-53(а) – Гук О., Цуркан І. Науковий керівник – доцент Севастьянова Олена Володимирівна.
  4. Розробка технології функціональних майонезів. Студенти групи ТМ-53(а) – Волкова О., Степанюк О. Науковий керівник – доцент Дец Надія Олександрівна.3
  5. Розробка технології нових видів морозива. Студенти групи ТМ-53(а) – Гонсалес В., Гідрович В. Науковий керівник – доцент Дец Надія Олександрівна.
  6. Моніторинг основних методів визначення білку та жиру в молочних продуктах. Студенти групи ТМ-43(б) – Дергачова В., Корпан І, Лукіна Л., Чуб І., Кравченко В., Селлер С. Науковий керівник – доцент Севастьянова Олена Володимирівна.




Коментарі закриті