Студентська наукова конференція – 09.12.2014р.
Опубліковано на: Грудень 13, 20149 грудня 2014 року на кафедрі молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів пройшла студентська наукова конференція по результатам науково-долідної роботи студентів 4 та 5 курсів. На конференції було представлено 6 докладів, а саме:
- Розробка технології виробництва спредів функціонального призначення. Студенти групи ТМ-43(а) – Тігінян А., Дідик О., Касьянова А. Науковий керівник – асистент Куренкова Ольга Олександрівна.
- Розробка технології нових видів морозива. Студенти групи ТМ-43(а) – Столяренко А., Мороітєс В., Непейцев О., Наулік С. Науковий керівник – асистент Куренкова Ольга Олександрівна.
- Біо-розкладна упаковка в харчовій і молочній промисловості. Студенти групи ТМ-53(а) – Гук О., Цуркан І. Науковий керівник – доцент Севастьянова Олена Володимирівна.
- Розробка технології функціональних майонезів. Студенти групи ТМ-53(а) – Волкова О., Степанюк О. Науковий керівник – доцент Дец Надія Олександрівна.
- Розробка технології нових видів морозива. Студенти групи ТМ-53(а) – Гонсалес В., Гідрович В. Науковий керівник – доцент Дец Надія Олександрівна.
- Моніторинг основних методів визначення білку та жиру в молочних продуктах. Студенти групи ТМ-43(б) – Дергачова В., Корпан І, Лукіна Л., Чуб І., Кравченко В., Селлер С. Науковий керівник – доцент Севастьянова Олена Володимирівна.
Коментарі закриті