Проєкт ОПП
Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте на електронну пошту kafmol@ukr.net
ПРОЄКТ освітньо-професійної програми “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси”_для спеціальності 181_”Харчові технології” підготовки магістрів на_2024-2025 навчальний_рік
Проєкт освітньо-професійної програми “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” для спеціальності 181 “Харчові технології” підготовки магiстрів на 2024-2025 н.р
ПРОЄКТ освітньо-професійної програми для спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” підготовки Бакалавр на 2024-2025 навчальний рік
Проєкт освітньо-професійної програми “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” для спеціальності 181 “Харчові технології” підготовки Бакалавр на 2024-2025 навчальний рік
Зустріч_проєктної_групи_з_розробки_ОП “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” спеціальності 181 “Харчові технології” СВО “Магістр” на 2024-2025 навчальний рік.
Зустріч проєктної групи з розробки ОП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” спеціальності 181 “Харчові технології”, СВО бакалавр на 2024-2025 н.р.
Зустріч проєктної групи з розробки ОП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” спеціальності 181 “Харчові технології”, СВО Магістр на 2024-2025 н.р.
Зустріч проєктної групи з розробки ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, СВО Бакалавр на 2024-2025 н.р.