Графік консультацій, захисти, кращі роботи

Графік консультацій по курсовим роботам, курсовим проектам та дипломному проектуванню

ПІП Понеділок Вівторок Середа Четвер Пʼятниця
             
1. Ткаченко Н.А. 14.30

Ідентифікатор 924 928 6832

Код доступу 0Sd9U1

2. Дец Н.О.
3. Котляр Є.О. 14.30

Ідентифікатор 946 407 8385

Код доступу 1313

4. Кручек О.А. 14.30

Ідентифікатор 764 791 6833
Код доступу 7CZNgq

5. Ланженко Л.О.

16.00

Ідентифікатор 827 235 4070
Код доступу 7NVDxs

6. Маковська Т.В. 14.30

Ідентифікатор 458 206 7639
Код доступу tBHa4H

7. Севастьянова О.В. 13.00

Ідентифікатор 234 610 1688
Код доступу 5k1dZ0

8. Скрипніченко Д.М. 14.30

Ідентифікатор 380 232 9763
Код доступу 376795

9. Чабанова О.Б. 15.00

Ідентифікатор 6047358177

Код доступу Mz9KRx.

10. Чагаровський О.П.
             

1.СКЛАД_ЕК_(грудень 2023)

2.Список_рецензентiв (грудень 2023)

3.Розклад_роботи_ЕК_ (грудень 2023)

Наказ на теми КРМ № 1024-03 від 30-12-2022

Календарний графік захисту кваліфікаційних робіт cпец. 181 (червень 2023)

СКЛАД_ЕК_(червень 2023)

Календарний графік захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів спец.204 (червень 2023)

Список рецензентів кваліфікаційних робіт-2022-2023 н.р.

Відповідно до Положення про екзаменаційну комісію на останньому засіданні екзаменаційної комісії визначаються кращі кваліфікаційні роботи відповідно до Положення про проведення конкурсу на кращі дипломні проєкти/роботи, кваліфікаційні роботи в Одеському національному технологічному університеті.

Збірники анотацій кращих кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів за останні роки розміщуються на сайті Навчального центру організації освітнього процесу Одеського національного технологічного університету за посиланням: http://nmv.ontu.edu.ua/zop?site=bestdp

Випуск здобувачів за СВО «Магістр» 2022 року

№ з/п

ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньої програми, СВО

Тема кваліфікаційної роботи

1

Щегульцова Альона

Олександрівна

181 «Харчові технології»,

ОП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях»

СВО «Магістр»

Розробка інноваційної технології напоїв на основі соняшникового білкового концентрату

Керівник: Ткаченко Н.А. д.т.н., професор, зав. кафедри ТМОЖПтаІК

2

Спіріна Юлія Сергіївна

181 «Харчові технології»,

ОП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях»

СВО «Магістр»

Удосконалення технології скрабу для ніг на основі вторинних продуктів олійно-жирової галузі

Керівник: Котляр Є.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

3

Храновська Юлія Юріївна

181 «Харчові технології»,

ОП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях»

СВО «Магістр»

Розробка технології та рецептури кисломолочного напою з медом

Керівник: Кручек О.А. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

4

Свайкін Олександр Олександрович

181 «Харчові технології»

ОП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості»

СВО «Магістр»

Розробка та впровадження системи безпечності при виробництві ковбаси напівкопченої «Дрогобицька» на ФОП Чернєв В.Д. (с. Теплиця Одеської обл. Арцизького р-ну)

Керівник: Ткаченко Н.А. д.т.н., професор, зав. кафедри ТМОЖПтаІК

5

Костриця Юлія Віталіївна

181 «Харчові технології»

ОП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості»

СВО «Магістр»

Зміни та доповнення у системі НАССР при виробництві масла вершкового на ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» у смт. Золотоноша, Черкаської обл.

Керівник: Севастьянова О.В., к.х.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

6

Родіонов Артем Володимирович

181 «Харчові технології»

ОП«Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси» СВО «Магістр»

Удосконалення технології одержання олійно-жирової продукції з різних сортів мигдалю

Керівник: Котляр Є.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

7

Подолян Злата Сергіївна

181 «Харчові технології»

ОП «Технології в молочній та олійно-жирових галузях»

СВО «Магістр»

Розробка технології білкового молочного продукту для дівчат-спортсменів

Керівник: Ткаченко Н.А. д.т.н., професор, зав. кафедри ТМОЖПтаІК

8

Анічін Володимир Вікторович 181 «Харчові технології»

ОП«Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії

краси» СВО «Магістр»

Розробка технології м’якого сиру «Камамбер» із молока корів Голштинської породи

Керівник: Чагоровський О.П. д.т.н., професор кафедри ТМОЖПтаІК

9

Нікіфоров Євгеній Ігорович 181 «Харчові технології»

ОП«Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії

краси» СВО «Магістр»

Розроблення технології виробництва крему кондитерського для збивання на рослинних оліях

Керівник: Котляр Є.О., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

10

Іленчук Євгенія Олегівна

181 «Харчові технології»

ОП «Технології в молочній та

олійно-жировій галузях»

СВО «Магістр»

Розроблення технології високобілкового йогурту збагаченого рослинною сировиною

Керівник: Чабанова О.Б., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

Випуск здобувачів за СВО «Магістр» 2021 року

№ з/п

ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньо-професійної програми

Тема кваліфікаційної роботи

магістра

1

Вітязь Владислав Андрійович

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях»

СВО «Магістр»

Розробка технології м’якого сиру збагаченого рослинною сировиною

Керівник: Скрипніченко Д.М. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

2

Білінський Олег Валерійович

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології та управління молочним бізнесом»

СВО «Магістр»

Розробка та впровадження на ТОВ «Тернопільський молокозавод» технології масла Шоколадного з синбіотиками

Керівник: Ткаченко Н.А. д.т.н., професор, зав. кафедри ТМОЖПтаІК

3

Заплітна Роксана Вікторівна

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології та управління молочним бізнесом»

СВО «Магістр»

Розробка технології молочної згущеної сироватки з наповнювачами

Керівник: Чабанова О.Б. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

4

Сіренко Надія Анатоліївна

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології олійно-жирових продуктів і косметики»

СВО «Магістр»

Розробка технології емульсійного косметичного засобу з anti-age ефектом та ефірними оліями

Керівник: Дец Н.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

5

Даміан Зареана

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології олійно-жирових продуктів і косметики»

СВО «Магістр»

Удосконалення технології одержання олійно-жирової продукції з різних сортів персикових кісточок

Керівник: Котляр Є.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

6

Мамедова Ольга Петрівна

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології олійно-жирових продуктів і косметики»

СВО «Магістр»

Розробка технології сухого шампуня на основі мінерально-рослинних компонентів

Керівник: Севастьянова О.В. к.х.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

Випуск здобувачів за СВО «Магістр» 2020 року

№ з/п

ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньо-професійної програми

Тема кваліфікаційної роботи

магістра

1

Чебан Любов Ігорівна

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології жирів та жирозамінників»

СВО «Магістр»

Розробка технології одержання купажних олій з прянощами

Керівник: Котляр Є.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

2

Касьян Світлана Сергіївна

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології жирів та жирозамінників»

СВО «Магістр»

Розробка технології одержання тваринно-рослинних купажів з прянощами

Керівник: Котляр Є.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

3

Широкова Марина Вікторівна

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології та управління молочним бізнесом»

СВО «Магістр»

Розробка технології низьколактозних сиркових десертів

Керівник: Ланженко Л.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

4

Бережняк Тетяна Василівна,

181 «Харчові технології»

ОПП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості»

СВО «Магістр»

Розробка системи контролю якості та безпечності при виробництві сиркових десертів зі збалансованим хімічним складом на ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД № 1»

Керівники: Ткаченко Н.А. д.т.н., професор, зав. кафедри ТМОЖПтаІК,

Севастьянова О.В. к.х.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

5

Курдас Таїсія Валентинівна

181 «Харчові технології»

ОПП «Технології олійно-жирових продуктів і косметики»

СВО «Магістр»

Розробка нових видів масок косметичних

Керівник: Кручек О.А. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

Випуск здобувачів за СВО «Бакалавр» 2022 року

№ з/п

ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньої програми, СВО

Тема кваліфікаційної роботи

1

Жекова Анастасія Іванівна

181 «Харчові технології»,

ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр»

Розширення ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД №1» у м. Одеса

(цех з виробництва морозива)

Керівник: Чабанова О.Б. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

2

Гладкіх Роман Денисович

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр»

Розширення ТОВ «АВА»

(цех переробки миндалю) у м. Одеса

Керівник: Котляр Є.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

3

Труктанова Олена Вячеславівна

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр»

Розширення ТОВ

«ГОРМОЛЗАВОД №1» (цех виробництва морозива)

у м. Одеса

Керівник: Ланженко Л.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

Випуск здобувачів за СВО «Бакалавр» 2021 року

№ з/п

ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньої програми, СВО

Тема кваліфікаційної роботи

1

Іленчук Євгенія Олегівна

181 «Харчові технології»,

ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр»

Будівництво молочного заводу у м. Росток, Німеччина

Керівник: Чабанова О.Б. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

2

Королюк Наталія Андріївна

181 «Харчові технології»,

ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр»

Будівництво фабрики морозива у м. Росток, Німеччина

Керівник: Ланженко Л.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК

3

Бойченко Тетяна Фаритівна

181 «Харчові технології»,

ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр»

Розширення ТОВ «ТЕРРАФУД» Крижопільська філія Вапнярське відділення (цех переробки сироватки)

Керівник: Маковська Т.В. к.т.н., ст. викладач кафедри ТМОЖПтаІК

Випуск здобувачів за СВО «Бакалавр» 2020 року

№ з/п

ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньої програми, СВО

Тема кваліфікаційної роботи

1

Леменчук Ірина Олегівна

181 «Харчові технології»,

ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр»

Реконструкція «ТОВ ДЕЛЬТА ВІЛМАР УКРАЇНА» (це гідрогенізації та переетерифікації пальмової олії) у м. Южне

Керівник: Котляр Є.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК