Consultation schedule, protect, better works
Графік консультацій по курсовим роботам, курсовим проектам and дипломному проектуванню
№ | ПІП | Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | Пʼятниця |
1. | Tkachenko N.A. | – | – | 14.30
Identifier 924 928 6832 Код доступу 0Sd9U1 |
– | – |
2. | Дец Н.О. | – | – | – | – | – |
3. | Kotlyar E.O. | – | – | 14.30
Identifier 946 407 8385 Код доступу 1313 |
– | ‒ |
4. | Kruchek O.A. | 14.30
Identifier 764 791 6833 |
– | – | – | – |
5. | Lanzhenko L.O. |
16.00 Identifier 827 235 4070 |
– | – | – | – |
6. | Makovska T.V. | – | 14.30
Identifier 458 206 7639 |
– | – | – |
7. | Sevastyanova O.V. | – | 13.00
Identifier 234 610 1688 |
– | – | – |
8. | Skrypnichenko D.M. | 14.30
Identifier 380 232 9763 |
– | – | – | – |
9. | Chabanova O.B. | – | 15.00
Identifier 6047358177 Код доступу Mz9KRx. |
– | – | – |
10. | Чагаровський О.П. | – | – | – | – | – |
Календарний графік захисту кваліфікаційних робіт cпец. 181-2023
СКЛАД_ЕК_(June 2023)
Календарний графік захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів спец.204-2023
Список рецензентів кваліфікаційних робіт-2022-2023 n.r.
Відповідно до Положення про екзаменаційну комісію на останньому засіданні екзаменаційної комісії визначаються кращі кваліфікаційні роботи відповідно до Положення про проведення конкурсу на кращі дипломні проєкти/роботи, кваліфікаційні роботи в Одеському національному технологічному університеті.
Збірники анотацій кращих кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів за останні роки розміщуються на сайті Навчального центру організації освітнього процесу Одеського національного технологічного університету за посиланням: http://nmv.ontu.edu.ua/zop?site=bestdp
Випуск здобувачів за СВО «Магістр» 2022 year
№ з/п |
ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньої програми, СВО |
Тема кваліфікаційної роботи |
1 |
Щегульцова Альона Олександрівна 181 "Food technologies", ОП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях» СВО «Магістр» |
Розробка інноваційної технології напоїв на основі соняшникового білкового концентрату |
Керівник: Tkachenko N.A. d.t.s., professor, зав. кафедри ТМОЖПтаІК |
||
2 |
Спіріна Юлія Сергіївна 181 "Food technologies", ОП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях» СВО «Магістр» |
Удосконалення технології скрабу для ніг на основі вторинних продуктів олійно-жирової галузі |
Керівник: Kotlyar E.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
3 |
Храновська Юлія Юріївна 181 "Food technologies", ОП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях» СВО «Магістр» |
Розробка технології та рецептури кисломолочного напою з медом |
Керівник: Kruchek O.A. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
4 |
Свайкін Олександр Олександрович 181 "Food technologies" ОП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості» СВО «Магістр» |
Розробка та впровадження системи безпечності при виробництві ковбаси напівкопченої «Дрогобицька» на ФОП Чернєв В.Д. (with. Теплиця Одеської обл. Арцизького р-ну) |
Керівник: Tkachenko N.A. d.t.s., professor, зав. кафедри ТМОЖПтаІК |
||
5 |
Костриця Юлія Віталіївна 181 "Food technologies" ОП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості» СВО «Магістр» |
Зміни та доповнення у системі НАССР при виробництві масла вершкового на ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» у смт. Золотоноша, Черкаської обл. |
Керівник: Sevastyanova O.V., к.х.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
6 |
Родіонов Артем Володимирович 181 "Food technologies" ОП«Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси» СВО «Магістр» |
Удосконалення технології одержання олійно-жирової продукції з різних сортів мигдалю |
Керівник: Kotlyar E.O., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
7 |
Подолян Злата Сергіївна 181 "Food technologies" ОП «Технології в молочній та олійно-жирових галузях» СВО «Магістр» |
Розробка технології білкового молочного продукту для дівчат-спортсменів |
Керівник: Tkachenko N.A. d.t.s., professor, зав. кафедри ТМОЖПтаІК |
||
8 |
Volodymyr Viktorovych Anichin 181 "Food technologies" ОП«Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси» СВО «Магістр» |
Розробка технології м’якого сиру «Камамбер» із молока корів Голштинської породи |
Керівник: Чагоровський О.П. d.t.s., професор кафедри ТМОЖПтаІК |
||
9 |
Нікіфоров Євгеній Ігорович 181 "Food technologies" ОП«Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси» СВО «Магістр» |
Розроблення технології виробництва крему кондитерського для збивання на рослинних оліях |
Керівник: Kotlyar E.O., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
10 |
Іленчук Євгенія Олегівна 181 "Food technologies" ОП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях» СВО «Магістр» |
Розроблення технології високобілкового йогурту збагаченого рослинною сировиною |
Керівник: Chabanova O.B., к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
Випуск здобувачів за СВО «Магістр» 2021 year
№ з/п |
ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньо-професійної програми |
Тема кваліфікаційної роботи магістра |
1 |
Вітязь Владислав Андрійович 181 "Food technologies" ОПП «Технології в молочній та олійно-жировій галузях» СВО «Магістр» |
Розробка технології м’якого сиру збагаченого рослинною сировиною |
Керівник: Skrypnichenko D.M. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
2 |
Білінський Олег Валерійович 181 "Food technologies" ОПП «Технології та управління молочним бізнесом» СВО «Магістр» |
Розробка та впровадження на ТОВ «Тернопільський молокозавод» технології масла Шоколадного з синбіотиками |
Керівник: Tkachenko N.A. d.t.s., professor, зав. кафедри ТМОЖПтаІК |
||
3 |
Заплітна Роксана Вікторівна 181 "Food technologies" ОПП «Технології та управління молочним бізнесом» СВО «Магістр» |
Розробка технології молочної згущеної сироватки з наповнювачами |
Керівник: Chabanova O.B. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
4 |
Сіренко Надія Анатоліївна 181 "Food technologies" ОПП «Технології олійно-жирових продуктів і косметики» СВО «Магістр» |
Розробка технології емульсійного косметичного засобу з anti-age ефектом та ефірними оліями |
Керівник: Дец Н.О. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
5 |
Даміан Зареана 181 "Food technologies" ОПП «Технології олійно-жирових продуктів і косметики» СВО «Магістр» |
Удосконалення технології одержання олійно-жирової продукції з різних сортів персикових кісточок |
Керівник: Kotlyar E.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
6 |
Мамедова Ольга Петрівна 181 "Food technologies" ОПП «Технології олійно-жирових продуктів і косметики» СВО «Магістр» |
Розробка технології сухого шампуня на основі мінерально-рослинних компонентів |
Керівник: Sevastyanova O.V. к.х.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
Випуск здобувачів за СВО «Магістр» 2020 year
№ з/п |
ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньо-професійної програми |
Тема кваліфікаційної роботи магістра |
1 |
Чебан Любов Ігорівна 181 "Food technologies" ОПП «Технології жирів та жирозамінників» СВО «Магістр» |
Розробка технології одержання купажних олій з прянощами |
Керівник: Kotlyar E.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
2 |
Касьян Світлана Сергіївна 181 "Food technologies" ОПП «Технології жирів та жирозамінників» СВО «Магістр» |
Розробка технології одержання тваринно-рослинних купажів з прянощами |
Керівник: Kotlyar E.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
3 |
Широкова Марина Вікторівна 181 "Food technologies" ОПП «Технології та управління молочним бізнесом» СВО «Магістр» |
Розробка технології низьколактозних сиркових десертів |
Керівник: Lanzhenko L.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
4 |
Бережняк Тетяна Василівна, 181 "Food technologies" ОПП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості» СВО «Магістр» |
Розробка системи контролю якості та безпечності при виробництві сиркових десертів зі збалансованим хімічним складом на ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД № 1» |
Керівники: Tkachenko N.A. d.t.s., professor, зав. кафедри ТМОЖПтаІК, Sevastyanova O.V. к.х.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
5 |
Курдас Таїсія Валентинівна 181 "Food technologies" ОПП «Технології олійно-жирових продуктів і косметики» СВО «Магістр» |
Розробка нових видів масок косметичних |
Керівник: Kruchek O.A. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
Випуск здобувачів за СВО «Бакалавр» 2022 year
№ з/п |
ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньої програми, СВО |
Тема кваліфікаційної роботи |
1 |
Жекова Анастасія Іванівна 181 "Food technologies", ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр» |
Розширення ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД №1» у м. Odesa (цех з виробництва морозива) |
Керівник: Chabanova O.B. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
2 |
Гладкіх Роман Денисович 181 "Food technologies" ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр» |
Розширення ТОВ «АВА» (цех переробки миндалю) у м. Odesa |
Керівник: Kotlyar E.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
3 |
Труктанова Олена Вячеславівна 181 "Food technologies" ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр» |
Розширення ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД №1» (цех виробництва морозива) у м. Odesa |
Керівник: Lanzhenko L.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
Випуск здобувачів за СВО «Бакалавр» 2021 year
№ з/п |
ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньої програми, СВО |
Тема кваліфікаційної роботи |
1 |
Іленчук Євгенія Олегівна 181 "Food technologies", ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр» |
Будівництво молочного заводу у м. Росток, Німеччина |
Керівник: Chabanova O.B. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
2 |
Королюк Наталія Андріївна 181 "Food technologies", ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр» |
Будівництво фабрики морозива у м. Росток, Німеччина |
Керівник: Lanzhenko L.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |
||
3 |
Бойченко Тетяна Фаритівна 181 "Food technologies", ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр» |
Розширення ТОВ «ТЕРРАФУД» Крижопільська філія Вапнярське відділення (цех переробки сироватки) |
Керівник: Makovska T.V. к.т.н., ст. викладач кафедри ТМОЖПтаІК |
Випуск здобувачів за СВО «Бакалавр» 2020 year
№ з/п |
ПІБ здобувача, шифр і назва спеціальності, назва освітньої програми, СВО |
Тема кваліфікаційної роботи |
1 |
Леменчук Ірина Олегівна 181 "Food technologies", ОП «Харчові технології та інженерія» СВО «Бакалавр» |
Реконструкція «ТОВ ДЕЛЬТА ВІЛМАР УКРАЇНА» (це гідрогенізації та переетерифікації пальмової олії) у м. Южне |
Керівник: Kotlyar E.O. к.т.н., доцент кафедри ТМОЖПтаІК |