Міжнародна Інтегрована Програма Підготовки Тренерів (березень-червень 2016)

МІЖНАРОДНА ІНТЕГРОВАНА ПРОГРАМА ПІДГОТОВКИ ТРЕНЕРІВ

(Україна – Франція – Італія – Польща)

Східно-Європейський Інститут Психології
Міжнародна Експертна Агенція «Консалтинг і Тренінг»
у консорціумі з Західноукраїнським ресурсним центром (m. Львів, Ukraine)
Ягелонським університетом (m. Краків, Poland)
Поморською академією у м. Слупськ (Poland)
Global University (m. Флоренція, Італія – США)
за участі
провідних вітчизняних та зарубіжних тренерів, коучерів і фахівців з медіації та фасилітації
з України, of Poland, Італії, of France, США

ОГОЛОШУЮТЬ ІV-Й СЕЗОН
МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРОВАНОЇ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ ТРЕНЕРІВ
TOT–EUROPEAN-2016
ІV-й сезон Програми підготовки тренерів буде реалізуватися з березня по червень 2016 p.
Перший навчальний модуль: 25-27 March 2016 p.

thМіжнародна інтегрована програма підготовки тренерів спрямована на створення в Україні школи тренерів світового рівня із використанням досвіду провідних світових центрів ТОТ, зокрема – Канади, США, of Poland.
До участі запрошуються всі (фахівці суміжних галузей, practice, students), хто хоче опанувати систему тренерських навичок, набути нову спеціалізацію, підвищити кваліфікацію, розпочати самостійну тренерську практику.
Учасникам TOT-EUROPEAN-2016 пропонується 4-ступенева програма, кожний сезон/ступінь якої зорієнтований на засвоєння і опанування комплексу знань і навичок від базового рівня володіння навичками (basic proficiency skills) до вищого загального рівня володіння навичками (higher general level of skills). Надалі слухачі матимуть можливість спеціалізації залежно від обраної сфери тренерської практики: бізнес-тренінг, психологічний тренінг, громадський тренінг, навчальний тренінг та ін., отримуючи при цьому вищий спеціалізований рівень володіння навичками (higher level of specialized skills). Середня тривалість ступеня – 3-4 місяці (216-432 Acad. год.) Загальний термін опанування повної базової системи знань і навичок безпосередньо залежить від успішності навчання і наполегливості опанування практичного досвіду слухача, і може бути пройдений швидше, аніж за 4 академічні семестри /сезони. Вартість 1-го модуля (36 год.) навчання у ІV сезоні TOT-EUROPEAN-2016 залежить від рівня, що опановується: базовий (I) – 1650 грн.,основний-A (ІІ) – 1850 грн., основний-IN (ІІІ) – 2250 грн., вищий (ІV) – 2650 city. По завершенню навчання слухачі отримують Сертифікат навичок (опанування сезону/ступеня) або Сертифікат набутого рівня (опанування комплексу сезонів /ступенів) міжнародного зразка. Also, за бажанням, учасник може отримати Сертифікат підвищення кваліфікації державного зразка (Ukraine) для працівників сфери освіти.
Розклад занять передбачатиме зручні можливості для всіх, хто працює або навчається (щотижневі або двічі на місяць триденні навчальні модулі – п’ятниця, субота, неділя). Для іногородніх учасників передбачене забезпечення проживання. Передбачені навчальні візити до закладів-партнерів України та Європи.
Програмою передбачена Грантова підтримка навчання для студентів та аспірантів, що навчаються на денній формі навчання, і полягатиме у 25-50%-й знижці від загальної вартості навчання.
Просимо to 20 March 2016 year надіслати заявку на участь у Програмі (у довільній формі), мотиваційний лист (у довільній формі) та персональне резюме на адресу psytoday@ukr.net
Інформація (організаційна допомога, консультації): за тел.: (044) 360-86-22, (044) 257-20-21, (094) 925-56-22.
Місце проведення занять: m. Kyiv, Східно-Європейський Інститут Психології, St. Голосіївська, 13, оф.529-530 (метро «Голосіївська» або «Деміївська»).
Практичні сесії проводитимуться на базі організацій-засновників і партнерів (Ukraine, Poland, Italy).

Чекаємо на Вас!


Співпраця аспірантів кафедри з ПП “Slavia” (Chernihiv)

1WITH 16.12.2015p. On 19.12.2015r. Postgraduate students of the Department of Milk Technology were seconded, fats and perfumery and cosmetic products Olga Kurrenkov and Tatiana Valentinovna Makovskaya In Chernihiv on PP "Slavia" To establish cooperation and conduct research on the topics of dissertation work.

The enterprise was created in 1999 year and its main activity is related to the supply of food modified starch Кмс и Lyckeby culinar. The firm's algorithm includes: Studying the properties of starch, Analysis of the impact of the technological process on the starch, Rationale for starch selection. 2in addition, The firm accomplishes the theoretical browsing by testing the finished product, as well as consulting and technical support of customers. Graduate students along with company representatives – Chief Technologist Judin D. and dep. Director Lmoshko O., The low -fat mayonnaise samples were experimentally tested. Modified starch of PP firms were used as auxiliary components “Slavia”. 3Experimental data processing included PC program, which transforms the micrography of the emulsion in appearance, Convenient for recognition. Програма розпізнає краплі жиру, Ranizes them by size and calculates the emulsion indicators: Dispersion, uneven dispersion, The uneven emulsion, as well as agglomeration.


Повышение квалификации работников масло прессового цехаМироновский хлебопродукт

All photos 449

20.02.2016 по просьбе представителей заводаМироновский хлебопродуктпреподавателями кафедры Технологии молока. жиров и парфюмерно-косметических средств Чабановой Оксаной Борисовной и Котляр Евгением Александровичем были проведены лекции для сотрудников одного из цехов предприятия.

 

 

Read More …


Congratulations on the holidays!

z-Novim-Rokom-ta-Rizdvom-Hristovim1

Шановні колеги, students!

Вітаємо Вас з Новим 2016 Роком та Різдвом Христовим!

Нехай новий рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.

Бажаємо Вам міцного здоров`я, родинного затишку, миру, порозуміння і любові!


Establishing cooperation and conducting PP research “Slavia”

From December 16, 2015. On 19.12.2015r. Postgraduate students of the Department of Milk Technology were seconded, fats and perfumery and cosmetic products Olga Kurrenkov and Tatiana Valentinovna Makovskaya In Chernihiv on PP "Slavia" To establish cooperation and conduct research on the topics of dissertation work. The enterprise was created in 1999 year and its main activity is related to the supply of food modified starch Кмс и Lyckeby culinar. The firm's algorithm includes: Studying the properties of starch, Analysis of the impact of the technological process on the starch, Rationale for starch selection. in addition, The firm accomplishes the theoretical browsing by testing the finished product, as well as consulting and technical support of customers. Graduate students along with company representatives – Chief Technologist Judin D. and dep. Director Lmoshko O., The low -fat mayonnaise samples were experimentally tested. Modified starch of PP firms were used as auxiliary components “Slavia”. Experimental data processing included PC program, which transforms the micrography of the emulsion in appearance, Convenient for recognition, Recognizes fat drops, Ranizes them by size and calculates the emulsion indicators: Dispersion, uneven dispersion, The uneven emulsion, as well as agglomeration.


Onacht's trade union committee organizes a trip to Bukovel

Профком студентов ОНАПТ организовывает поездку в Буковель

За додатковою інформацією звертайтеся в профком студентів А-233 або до голів профбюро факультетів.

Екскурсія для школярів

Запорожье проф.раб 01719 November 2015 year проведена екскурсія в Одеській національній академії харчових технологій для школярів школи №51 на кафедрі технології молока, fats and perfumery and cosmetic products. Провів її старший викладач кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів Євгеній Олександрович Котляр.Запорожье проф.раб 022 Студенти 3-го курсу групи ТМ-35 (технологи жирів та жирозамінників, 4-го курсу групи ТМ-43 (технологи зберігання, canning and processing of milk) Запорожье проф.раб 020провели екскурсію по кафедрі та організували в аудиторії Д-125 майстер-класи для школярів з їх участю в приготуванні морозива з банановим наповнювачем, столового майонезу та туалетного мила з лавандою.