Співпраця аспірантів кафедри з ПП “Slavia” (Chernihiv)

1WITH 16.12.2015p. On 19.12.2015r. Postgraduate students of the Department of Milk Technology were seconded, fats and perfumery and cosmetic products Olga Kurrenkov and Tatiana Valentinovna Makovskaya In Chernihiv on PP "Slavia" To establish cooperation and conduct research on the topics of dissertation work.

The enterprise was created in 1999 year and its main activity is related to the supply of food modified starch Кмс и Lyckeby culinar. The firm's algorithm includes: Studying the properties of starch, Analysis of the impact of the technological process on the starch, Rationale for starch selection. 2in addition, The firm accomplishes the theoretical browsing by testing the finished product, as well as consulting and technical support of customers. Graduate students along with company representatives – Chief Technologist Judin D. and dep. Director Lmoshko O., The low -fat mayonnaise samples were experimentally tested. Modified starch of PP firms were used as auxiliary components “Slavia”. 3Experimental data processing included PC program, which transforms the micrography of the emulsion in appearance, Convenient for recognition. Програма розпізнає краплі жиру, Ranizes them by size and calculates the emulsion indicators: Dispersion, uneven dispersion, The uneven emulsion, as well as agglomeration.


Повышение квалификации работников масло прессового цехаМироновский хлебопродукт

All photos 449

20.02.2016 по просьбе представителей заводаМироновский хлебопродуктпреподавателями кафедры Технологии молока. жиров и парфюмерно-косметических средств Чабановой Оксаной Борисовной и Котляр Евгением Александровичем были проведены лекции для сотрудников одного из цехов предприятия.

 

 

Read More …


Congratulations on the holidays!

z-Novim-Rokom-ta-Rizdvom-Hristovim1

Шановні колеги, students!

Вітаємо Вас з Новим 2016 Роком та Різдвом Христовим!

Нехай новий рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.

Бажаємо Вам міцного здоров`я, родинного затишку, миру, порозуміння і любові!


Establishing cooperation and conducting PP research “Slavia”

From December 16, 2015. On 19.12.2015r. Postgraduate students of the Department of Milk Technology were seconded, fats and perfumery and cosmetic products Olga Kurrenkov and Tatiana Valentinovna Makovskaya In Chernihiv on PP "Slavia" To establish cooperation and conduct research on the topics of dissertation work. The enterprise was created in 1999 year and its main activity is related to the supply of food modified starch Кмс и Lyckeby culinar. The firm's algorithm includes: Studying the properties of starch, Analysis of the impact of the technological process on the starch, Rationale for starch selection. in addition, The firm accomplishes the theoretical browsing by testing the finished product, as well as consulting and technical support of customers. Graduate students along with company representatives – Chief Technologist Judin D. and dep. Director Lmoshko O., The low -fat mayonnaise samples were experimentally tested. Modified starch of PP firms were used as auxiliary components “Slavia”. Experimental data processing included PC program, which transforms the micrography of the emulsion in appearance, Convenient for recognition, Recognizes fat drops, Ranizes them by size and calculates the emulsion indicators: Dispersion, uneven dispersion, The uneven emulsion, as well as agglomeration.


Onacht's trade union committee organizes a trip to Bukovel

Профком студентов ОНАПТ организовывает поездку в Буковель

За додатковою інформацією звертайтеся в профком студентів А-233 або до голів профбюро факультетів.

Екскурсія для школярів

Запорожье проф.раб 01719 November 2015 year проведена екскурсія в Одеській національній академії харчових технологій для школярів школи №51 на кафедрі технології молока, fats and perfumery and cosmetic products. Провів її старший викладач кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів Євгеній Олександрович Котляр.Запорожье проф.раб 022 Студенти 3-го курсу групи ТМ-35 (технологи жирів та жирозамінників, 4-го курсу групи ТМ-43 (технологи зберігання, canning and processing of milk) Запорожье проф.раб 020провели екскурсію по кафедрі та організували в аудиторії Д-125 майстер-класи для школярів з їх участю в приготуванні морозива з банановим наповнювачем, столового майонезу та туалетного мила з лавандою.


Науково-практична студентська конференція

17 November 2015 року в 13-30 to the auditorium. Д-107 відбулася науково-практична конференція студентів 3, 4 and 5 courses. 1Scientific adviser – Doctor of Chemical Sciences, доцент Севастьянова О.В. Розпочали конференцію виступ з доповіддю students 5 курсу групи ТМ-53 on the topic: Смакоароматичні властивості молока та кисломолочних продуктів. Студентами були розглянуті смакоароматичні властивості молочних продуктів (kefir, кисломолочний сир, простокваша, Ryazan girl, cream, голандський сир). 2Була проведена розробка технології йогурту з коров’ячого та козиного молока з різними смаковими властивостями. В якості заквашувальної композиції використовувалась закваска DVS датської фірми Хр.Хансен Yo-flex, а в якості смакоароматичних речовинсік дині та смажене насіння гарбузу. 3Закінчили студенти доповідь дегустацією вироблених продуктів.

Наступні виступили з презентацією students 3 курсу групи ТМ-35 on the topic: Приготування мила в лабораторних умовах. 4Студенти представили історію розвитку миловаріння, класифікацію мила, основні компонети та основні технології отримання мила. Експериментальна частина складалась з приготування мила та оцінки якості готового продукту. В якості основних компонентів використовувалися мильна основа, vegetable oils (олія з абрикосових кісточок, лавандова ефірна олія, оливкова олія); харчові барвники та різні добавки (сушені трави, кавові зерна). Після презентації кожному викладачу дістався шматочок чарівного мила.56

Презентацію з доповіддю на тему: “Production of processed cheese “Amber” in an alternative way” наступними представили students 4 курсу групи ТМ-43 (a) Рамазашвілі Г., Сагієнко Б., Заграй Я. 7Вони ознайомили присутніх з історією розвитку, асортиментом, характеристикою, хімічним складом, харчовою та біологічною цінністю, схемою виробництва плавленого сиру “Amber”. 8В якості основних компонентів при виробництві даного продукту студенти використовували кисломолочний сир, соду харчову, кухонну сіль та ін. Також доповідь була закінчена дегустацією виробленого продукту.9

Наступними виступили з доповіддю students 4 курсу групи ТМ-43 (a) Віндиш В., Куделько С., Кутяков С. on the topic: “Виробництво сируФіладельфія”. 10Студенти доповіли про історію виникнення сиру, технологією виробництва, видами сиру, використанням та корисними властивостями сируФіладельфія”. 11Студентами також був вироблений сирФіладельфіяв лабораторних умовах, органолептичну оцінку якого можна було провести після доповіді студентів.

Students 4 курусу групи ТМ-43 (b) Челак А., Бевзюк Т., Kopiyko A. виступили з доповіддю Моцарелла та особливості її альтернативного приготування. Студентами було представлена презентація, яка включала в себе класифікацію, цікаві факти, харчова цінність продукту і корисні властивості, основні виробники сиру, технологічна схема виробництва сиру, економічний розрахунок витрат на 100 г сиру. Після презентацію всі бажаючі змогли продегустувати вироблений сирМоцарелла”.

Останніми виступили students 4 курсу групи ТМ-43 (b) Дрозд Є., Парахоніч В., Довганіч О., Мамінтова К., Нечитайло М. з доповіддю: “Preparation of a spread of modified cocoa and stevia”. Студенти представили асортимент спредів; відмінності спреду від вершкового масла та маргарину; основну сировини; основні технологічні операції при виробництві спредів; аналіз складу спредів на ринку України. Експериментальна частина складалася з виробництва спреду шоколадного зі стевією, а також оцінка якості готового продукту. В завершення доповіді студентами та викладачами кафедри була проведена дегустація виробленого продукту.