ОПП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” (Бакалавр)

Навчальні дисципліни за СВО “Бакалавр” зі спеціальності 181 “Харчові технології”

ОПП “Технологія молока, жирів і продуктів для індустрії краси”, спеціальність 181-Харчові технології, СВО бакалавр, 2023р.

Каталог вибіркових освітніх компонент, бакалавр_2023

Теоретичні основи харчових технологій

РП ТОХТ 2022

Silabus_ТОХТ 2022

Silabus_ТОХТ 2023

Комплексна перероблення вторинної сировини у молочній та олійно-жировій галузях

РП_КП ВМР

Силабус_КП_ВМР

Silabus_КПС у МОЖГ 2023

Науково-практичні основи технології молока і жирів

Силабус НПОТМіЖ

Основи автоматизованого проєктування

Силабус ОАП

Проєктування підприємств галузі з КП

Силабус ППГ

Технологія миловаріння та продуктів для індустрії краси

Силабус ТМтаПІК

Контроль якості та безпеки продукції галузі

РП КЯта БПГ (жири)

Silabus_Контроль якості (жири)

РП КЯта БПГ (молоко)

Silabus_Контроль якості (молоко)

«КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ, УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЕКОЛОГІЯ В ГАЛУЗІ»

Silabus_КЯ,УБтаЕГ, 2023

НАССР у галузі

Силабус_НАССР_жири_

Силабус_НАССР_молоко

Раціональне використання відходів олійно-жирової галузі

РП РВВОЖГ

Silabus_РВВОЖГ

Сучасні методи оцінки якості та визначення фальсифікації харчових продуктів

РП_СМОЯіФХП. 2022

Silabus_СМОЯтаВФХП – 181 спец., 2022

Мікробіологія галузі

Silabus_Мікробіологія галузі

Основи автоматизованого проектування

Стандартизація, метрологія та сертифікація

Робоча_програма_СМС, ОПП Технології та управління молочним бізнесом

Силабус_СМС, ОПП Технології та управління молочним бізнесом

Робоча_програма_СМС, ОПП Технології олійно-жирових продуктів і косметики

Силабус_СМС. ОПП Технології олійно-жирових продуктів і косметики

Силабус_СМС-2024

Європейське законодавство з контролю безпечності харчових продуктів

РП Європейське законодавство з контролю безпечності харчових продуктів 2020

Силабус_Європейське законодавство

Науково-практичні основи технологій молока та жирів

РП НПО ТМтаЖ

Силабус НПО ТМтаЖ2022

Технології та експертиза у олійно-жировій галузі

РП ТтаЕуОЖГ

Силабус ТтаЕуОЖГ 2022

Технологія харчових виробництв (Технологія жирів і жирозамінників)

РП ТХВ жир. 2022

Silabus_ТХВ жири 2022

Silabus_ТХВ (жири) 2023

Хімія та фізика молока і молочних продуктів

Робоча програма ФтаХМіМП

Силабус_ХтаФМiМП

Програми практик

Наскрізна програма практик

Наскрізна програма СВО Бакалавр

NASKRIZNA__PROGRAMA

Ознайомча практика

ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА 181

Silabus-PRAKTIKA_bac_oznayomcha

Переддипломна практика

Програма переддипломної практики_ СВО Бакалавр_технологія жирів

Програма переддипломної практики_СВО Бакалавр_технологія молока

Silabus-PRAKTIKA_bac_переддипломна

Технологічна практика

Програма технологічної практики_ СВО Бакалавр_технологія молока

Програма технологічної практики_СВО Бакалавр_технологія жирів

Silabus-PRAKTIKA_bac_технологічна

Комплексна практика

Силабус_з_комплексної_практики_бак 181

Кваліфікаційна робота бакалавра

Методичні вказівки до виконання КРМ бакалавра зі спец. 181