Семінар “Інноваційні рішення та сучасні технології в молочній промисловості”
Опубліковано на: Червень 13, 201610 червня 2016 року відбувся семінар “Інноваційні рішення та сучасні технології в молочній промисловості”, організатором якого був професор кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів Чагаровський Олександр Петрович ТОВ «Хр.Хансен Україна».
Програма семінара включала наступні доповіді:
- «Актуальні питання виробництва молочних продуктів в Україні» (Доповідачі: професор Чагаровський О.П. ТОВ «Хр.Хансен Україна», Карпенко Л.О. – президент Спілки молочних підприємств України);
- «Сучасна організація заготівлі та доставки молока на переробні підприємства» (Доповідач: Дундал О.);
- Найефективніші рішення для захисту від псування кисломолочних продуктів, сиру сичужного, сирних продуктів, масла вершкового при довготривалому зберіганні, навіть у випадку неналежних умовах транспортування, торгівлі (технологія визрівання молока із культурами, лізоцим Afilact, культури серії FreshQ, культури BS-10, 20, 30) (Доповідач: Поліщук В.М. ТОВ «Хр.Хансен Україна»);
- Літні рецептури для сиру сичужного та сирного продукту (Доповідач: Бакаленко В.А. ТОВ «Хр.Хансен Україна»);
- «Збільшення виходу та зниження затрат у виробництві сиру сичужного, сирного продукту завдяки застосуванню нових рішень (культури DVS, ES, ферменти YieldMax, CHY–MАХ M). Принципи розрахунку виходу. Ефективність застосування методу SixSigma. (Доповідач: Плотнікова Р.В. ТОВ «Хр.Хансен Україна»);
- Літні рецептури для кисломолочних продуктів (сметана, йогурт, кефір, ряжанка) (Доповідач: Лукащук А.В. ТОВ «Хр.Хансен Україна»);
- “Біотехнологія комбінованих кисломолочних продуктів зі збалансованим хімічним складом” (Доповідач: д.т.н., професор, зав. кафедрою технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів Ткаченко Н.А.).
Після закінчення роботи семінару учасники отримали сертифікати і для всіх бажаючих була організована виїздна прогулянка на теплоході по березі Чорного моря.
Коментарі закриті