10.10.2015р. – виробництво майонезу

Опубліковано на: Жовтень 15, 2015

MR17OgKPvH810 жовтня 2015 року на кафедрі молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів відбулися лабораторні роботи групи ТМ-34 (а) hofHlAvDynUз старшим викладачем Котляром Євгенієм Олександровичем. Лабораторні роботи були присвячені технології виробництва майонезу столового “Провансаль” з різними смаковими наповнювачами, а саме з хроном, кропом та азербайджанськими спеціями. gp0etawjtPUКористь майонезу полягає в тому, що, він сприяє повному засвоєнню їжі. Це дуже важливо для гарного настрою і підвищенню працездатності. Для абсолютно здорової людини жодного негативного впливу він не надасть.





Коментарі закриті