Ознайомча практика першокурсників

Опубліковано на: Липень 20, 2015

b2MZlvYC4d0

Студенти, що навчаються за напрямом «Харчові технології та інженерія», після 1 курсу проводять ознайомчу практику на харчових підприємствах м. Одеси та Одеської області.

Для проходження практики укладено договори з більшістю підприємств галузі. Для проходження ознайомчої практики організовуються екскурсії на провідні підприємства харчової промисловості.cQ5zOJjBlrM

З 29 червня по 19 липня студенти груп ТМ-13А та ТМ-13Б факультету ТХППКЗЕтаТ під керівництвом доцента Севастьянової О.В. та асистента Котляра Є.О. кафедри ТМЖіПКЗ проходили ознайомчу практику на підприємствах міста Одеси згідно з планом 2014-2015 н.р.1romqMncMtE (1)

Студенти-першокурсники відвідали різні харчові підприємства, навіть ті, що не пов’язані з їх спеціалізацією. Наприклад, дуже багато цікавого вони дізнались, відвідавши Одеський завод шампанських вин. ttIpSrYJtQ8Завдяки цікавій, пізнавальній розповіді головного технолога Галіча О.В., вони одержали інформацію не тільки про завод, технологію виробництва, а й про історію цього відомого підприємства, пов’язану з Одесою.

В кінці екскурсії на Одеському заводі шампанських вин була організована дегустація.NY6Yhdr0mD4

Також дуже пізнавальними були екскурсії на Одеський олієжировий комбінат (ТМ “Сонячна долина”), де студенти мали змогу ознайомитись з технологією виробнитцва жирових продуктів, а саме майонезів.4nxl7QWE3gs

На м’ясокомбінаті «Гармаш» студенти ознайомились з переробкою м’яса та м’ясних виробів.

ТОВ “ГОРМОЛЗАВОД №1” здивував студентів так, що в звіті з ознайомчої практики вони описали його: «Це підприємство не мов маленький будиночок барбі».

Ознайомча практика допомогла першокурсникам закріпити теоретичні знання, які вони протягом року одержали в ОНАХТ, та воочію впевнитись, як теорія втілюється в практику, на що в подальшому навчанні більше звертати уваги.





Коментарі закриті