26 червня – екскурсія на ВАТ “Городской молочный завод №1”

Опубліковано на: Червень 27, 2014

Викладачами кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів 26 червня було здійснено екскурсію на ВАТ “Міський молочний завод №1”. (під торговою маркою ГМЗ №1). Міський молочний завод № 1 – нове Одеське підприємство, що наочно демонструє можливість поєднання сучасних технологій і традиційних жорстких систем контролю якості продукції.

1

Продукція «ГМЗ» – натуральна, з мінімальними термінами зберігання. Це тонке поєднання найвищих смакових характеристик і збережених норм і традицій, прийнятих в сімдесяті роки.

2

Виробництво здійснюється згідно з державними стандартами якості України (ДСТУ) з використанням технології «м’якої пастеризації» молока. Подібні режими нейтралізують хвороботворні мікроорганізми. При цьому корисна флора, білки і вітаміни, необхідні для людини, зберігаються в незмінному стані.

3

Лінійка продукції включає традиційні молоко, вершки, пряжене молоко, кефір, ряжанку, сметану, фруктові йогурти з наповнювачами і несолодкий йогурт «БІО», мацоні, наріне, кисломолочний сир, сиркові вироби, бринзу.

3

 

4

Продукція «ГМЗ» – це новий рівень якості і смаку!





Коментарі закриті