День кафедри

Опубліковано на: Травень 16, 2016

2Тиждень факультету і День кафедри – це свято, яке раз на рік об’єднує і викладачів і студентів в єдину команду. 1Щороку до цієї події готуються і студенти, і колектив всієї кафедри. Хочеться придумати щось нове, веселе, несхоже, цікаве, що б позитивний настрій передався оточуючим. І ось як це у нас вийшло… В цьому заході прийняли участь студенти всіх курсів кафедри, викладачі кафедри. 4На захід були запрошені студенти 2 та 3 курсів Механіко-технологічного технікуму Одеської національної академії харчових технологій.

Цього року 13 травня кафедра Технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів провела свій день весело і корисно. Кажуть, що б настрій був хорошим, треба почати день з посмішки і позитивних емоцій.

У цей день згадали історію кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів, її вчених, викладачів, внесок яких є неоціненним.

37

Запланований урочистий захід відбувся в аудиторії Б-326 . На наше свято ми не могли не запросити гостей. У цей день до нас прийшли студенти Механіко-технологічного технікуму, які також прийняли участь в концертній програмі.6

Після історії кафедри виступила завідувач кафедри, д.т.н., професор Ткаченко Наталія Андріївна зі словами привітання та піснею для студентів та викладачів кафедри.

Яке ж свято без музики, сміху і пісень. Талантами студентськими та викладацькими кафедра ніколи не була обділена. Присутні насолодилися «золотими» голосами студентів, а саме студенток 4 курсу Бевзюк Т. та Ністор К., студентки 2 курсу Камінської М., суденток 2 курсу Добріко К. та Баюш А.

810

Послухали вірші, прозу, які підготували студенти 1, 3 та 4 курсів, подивилися студентські попурі і відео-роліки. Крім цього були представлені два запальних східних танця студентки 1 курсу Курдас Т. та 2 курсу Скліфасовської А.

9Особливо цікавим та дотепним виявився відео-ролік про викладачів кафедри, підготовлений студенткою 3 курсу Манукян В.

Крім студенських виступів студентами 3 курсу групи ТМ-35 було проведена парфумерно-косметична вікторіна, цікаві конкурси.11

Після виступів та конукурсів усі присутні були запрошені на офіційне відкриття лабораторії технології жирів та парфумерно-косметичних засобів в ауд. Д-125.

12131514

Яскраво був відзначений День кафедри і на стінгазетах, до речі, підготовлених студентами не тільки нашої кафедри. Всі залишилися задоволені проведеним часом.





Коментарі закриті