День відкритих дверей – 14.03.2015р.

Опубліковано на: Березень 16, 2015

14 березня 2015 року кафедра технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів прийняла участь у проведенні Дня відкритих дверей навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова (НН ТІХП ім. М.В. Ломоносова). У проведенні Дня відкритих дверей приймали участь представники кафедр всіх факультетів, які входять до складу НН ТІХП ім. М.В. Ломоносова:7

  • факультету технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива;
  • факультету технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів;
  • факультету технології вина, консервованих продуктів і товарознавства;
  • факультету інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу.

5На зустрічі з абітурієнтами були присутні проректор академії з науково-педагогічної та навчальної роботи, к.т.н., доцент Трішин Ф.А., директор НН ТІХП ім. М.В. Ломоносова, декани факультетів, які детально розповіли про спеціальності і спеціалізації, за якими готують фахівців у інституті. 2Були представлені презентації всіх спеціальностей, за якими навчаються студенти інституту. Захід супроводжувався цікавими номерами талановитих студентів академії, а саме піснями, виступами студентської команди КВК. Після цього абітурієнти мали змогу поспілкуватись з викладачами кафедр, випускниками, студентами.

Представники кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів – завідувач кафедри, д.т.н., професор Н.А. Ткаченко, доценти кафедри Шрахматова Т.Є. та Чабанова О.Б., відповідальна за організацію профорієнтаційної роботи на кафедрі аспірант О.О. Куренкова, ознайомили абітурієнтів зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка бакалаврів, магістрів та спеціалістів на кафедрі.3 До уваги абітурієнтів було надано інформацію щодо організації навчального процесу на кафедрі за спеціальностями «Технології зберігання, консервування та переробки молока» та «Технології жирів і жирозамінників». Зацікавлені абітурієнти стали гостями в лабораторіях і лекційних аудиторіях кафедри, ознайомились з основним обладнанням, яке використовують студенти при виконанні лабораторних занять, з інтересом дізнались про основні наукові напрямки, які існують на кафедрі, про наукові розробки студентів, аспірантів та викладачів.4

Особливу зацікавленість абітурієнтів викликав перелік спеціалізацій, за якими здійснюється підготовка спеціалістів та магістрів, перелік підприємств, з якими співпрацює кафедра і на яких студенти проходять практичну підготовку і працевлаштовуються у майбутньому.

 





Коментарі закриті