Вивчення технології плавленого сиру
Опубліковано на: Листопад 19, 2014Асистент кафедри Котляр Є.О. разом зі студентами групи ТМ-53 (спеціалістами) на кафедрі в лабораторії Д-111 17 листопада провів лабораторне заняття з дисципліни “Спеціальні технології молочних продуктів” на тему: “Вивчення впливу виду і дози солей-плавителів на процес та якість плавленого сиру”.
Плавлені сири є продуктом, що виробляються з різних сичужних сирів для плавлення, сиру, вершкового масла, інших молочних продуктів шляхом їх теплової обробки з додаванням солей — плавителів. Правильний підбір солей-плавителів є одним з кращих регуляторів якості плавленого сиру. В цьому саме переконались студенти 5 курсу, коли провели дослідження для оцінки якості готового плавленого сиру.
Коментарі закриті