Open lectures
09 серпня 2023 year проведена відкрита лекція доцентом кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Котляром Євгенієм Олександровичем з дисципліни Науково-практичні основи технологій молока та жирів на тему: «Науково-практичні основи технологій отримання рослинних олій». Для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси».
21 березня 2023р. – відкрита лекція на тему «Технологія отримання рослинної олії та макухи з ядер фруктових кісточок»
19 October 2021 year: новітні технології у вивченні світового досвіду технологій переробки молока у сир Чеддер зі студентами 4 курсу денної форми навчання спеціальності 204 “Технологія виробнитцва і переробки продукції тваринництва” – цікаво та наглядно !!!
29 квітня 2022р. – відбулася онлайн відкрита лекція на тему: “Стан молокопереробної галузі України і країн ЄС” для студентів і викладачів кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ та студентів Механіко-технологічного коледжу ОНТУ, яку прочитала випускниця нашої кафедри Оксана Омелянюк-Вовчкова, яка сьогодні живе і працює у молокопереробній галузі Німеччини.
Відкрита лекція_на тему “Білки молока”
ВЕБІНАРИ
12 липня 2022р. – вебінар “Еліксир молодості або факти про йогурт, про які Ви не здогадувалися”
Косметика є невід’ємною частиною життя кожної людини з її перших днів: крем, шампунь, мило, зубна паста. Популярною стала косметика з позначками “ЕКО”, “БІО”, “Natural” and “Organic”, при цьому виробники заявляють, що ці продукти безпечні для здоров’я. Що ж є косметика з тим чи іншим позначенням? Як не заплутатися у різноманітності наданих стандартів і точно знати, що ми купуємо? На всі ці та багато інших питань ви знайдете відповіді на нашому вебінарі “Основні відмінності між “ЕКО”, “БІО”, “Natural” and “Organic“ косметикою”, який відбудеться у вівторок 21червня 2022р. in 19-00 в форматі ZOOM-конференції.
Дізнатися, які різновиди сиру можна поєднувати, як його правильно нарізати і з чим подати, якими фруктами і соусами варто доповнити Ви можете на нашому Вебінарі « Культура споживання сиру», який відбудеться у п’ятницю 10 червня 2022р. in 19-00.
27 жовтня 2022р. в режимі он-лайн конференції відбувся вебінар на тему: “Годівля великої рогатої худоби”
Вебінар на тему: “Cattle feeding”