Department Day

Published: May 25, 2015

22 May 2015 year в залі засідань Вченої ради ауд. А-234 в 14-30 відбулась значна подія для кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products – DAY OF THE DEPARTMENT.1

Students of all courses of the department took part in this event, teachers of the department. Students were invited to the event 2 and 3 courses of the Mechanical and Technological Technical College of the Odessa National Academy of Food Technologies.1

Розпочався захід з ознайомленням студентів та гостей з історією виникнення, викладацько-педагогічним та інженерним складом кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products.

Після цього виступила завідувач кафедри, Doctor of Technical Sciences, професор Ткаченко Наталія Андріївна зі словами привітання та натхнення для студентів та викладачів кафедри.2

Після чого студенти всіх курсів мали змогу продемонструвати свої таланти та привітати кафедру з важливою подією. Першою виступила студентка 1 курсу групи ТМ-13 Камінська Марина з піснеюСлова”. 3

Продовжили виступ студенти 2 курсу групи ТМ-23, які підготували цікаві ролики та презентації, статистичні дані про споживання молочних продуктів студентами, а також виступ не пройшов без веселих пісень.4Студенти групи ТМ-24 також привітали кафедру кумедними віршами, а також словами подяки викладачам кафедри.5

Наступними виступали студенти 3 курсу групи ТМ-33, які продемонстрували цікаві презентації, ролікі, анекдоти та розіграли дуже цікаві сценки. Виступ завершився веселою піснею зі словамиМи бажаємо щастя вам”.6

Останніми виступили студенти останнього 5 course – спеціалісти та магістри кафедри. Майбутні фахівці представили вірші, а також пісню.7

Після студентських виступів були проведені розважальні конкурси, namely: “Вгадай продукт”, “Брейн-ринг зі студентами”, and “Брифінг студентів з викладачами кафедри”.8 В конкурсіВгадай продуктприйняли участь студенти 1-3 course, а також студентка 2 MTT ONAHT course. Брейн-ринг зі студентами пройшов дуже веселокрім корисної інформації, студентка виграла за найбільшу кількість правильних відповідей маленький презентпакет ряжанки. 9А брифінг з викладачами теж не пройшов марнокожному викладачу студенти підготували цікаві питання анонімного характеру, які допомогли студентам більше поспілкуватись з викладацьким складом кафедри.10

Захід завершився врученням студентами подарунку кафедрі та його викладачам. В цілому захід мав великий успіх і закінчився оваціями та усмішками всіх присутніх. Дякуємо всім за активну участь!


Запрошення!

Published: May 20, 2015

Запрошуємо Всіх бажаючих відвідати захід, присвячений

ДНЮ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА, ЖИРІВ І ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ,

which will take place 21 May 2015 p. V 14-30 to the auditorium. А-234.


Благодійна акціяСлов’янський ярмарок

Published: May 19, 2015

420 May 2015 year в холі головного А корпусу академії відбулася благодійна акціяСлов’янський ярмарок, яка була присвячена Тижню факультету Технології і експертизи харчових продуктів та парфумерно-косметичних засобів. 2Викладачі кафедри технології молока, жирів і парфумерно-кометичних засобів, а також студенти 1-3 курсів активно прийняли участь в данному заході. Кожна группа студентів приготовула дуже смачні страви та харчові продукти. Students 1 курсу приготовули різноманітні кондитерські вироби: тестечка, печиво, рогалики, торти та інше. 1Студенти кафедри технології м’яса та морепродуктів представили бутерброди з ковбасою, м’ясними делікатесами та рибними пресервами, які самі приготували в лабораторіях кафедри. 5Students 2 and 3 course (ТМ-24 та ТМ-33) department of milk technology, жирів і парфумерно-косметичних засобів приготували в лабораторіях кафедри корисні йогурти з натуральними фруктовими наповнювачами (персик, полуниця, смородина, слива, абрикос, малина, черника та ін.), а також дуже смачні молочні коктейлі на основі морозива та фруктів. 3Всі зацікавлені мали змогу насолодитися харчовими виробами студентів. Крім смачних блюд, публіку розважав студентський ансамбль піснями та танцями. В загалому захід мав великий успіх та захоплення! Дякуємо всім учасникам та організаторам за чудовий настрій!


16.05.2015 p. – Open day

Published: May 19, 2015

216 May в суботу 1000 year. в стінах Одеської націнальної академії відбувся черговий Open day. На заході були представлені всі факультети та спеціальності академії. Кожен абітурієнт мав змогу не тільки послухати презентації факультетів, а також поспілкуватись з його представниками.

3


День відкритих дверей академії

Published: May 14, 2015

Запрошуємо Всіх бажаючих відвідати

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ академії,

which will take place 16 May 2015 p. в суботу о 10-00 year.

за адресою: m. Odesa, St. Rope, 112.

Довідки за телефонами:

(048) 712-40-88;
(048) 712-40-67.


З травневими святами!

Published: May 2, 2015

flowers13211


22 April – участь в акціїВипускникв смт. Любашівка Одеської обл.

Published: April 23, 2015

22 April 2015 year асистент кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products – асистент Olga Oleksandrivna Kurenkova та зав. лабораторією кафедри технології комбікормів і біопалива Цюндик Олександр Григорович прийняли участь в профорієнтаційному заходіакціїВипускник, який відбувся в актовому залі школи №2 смт. Любашівки Одеської області та був організований Любашівським районним центром зайнятості. ZxWmOKGKaE4

На захід були запрошені 5 навчальних закладів, а саме Одеська національна академія харчових технологій, Odessa State Agrarian University, Одеська державна академія будівництва та архітектури, Одеська національна академія зв’язку ім. O.S. Попова та Уманський національний університет садівництва. Завітали на цей захід школярі 9-11 класів міських та деяких районних шкіл (усього близько 200 чоловік). c37P-ssHErQ

Кожний представник навчального закладу демонстрував ролікі та презентації, ознайомив школярів з правилами прийому 2015 year, факультетами та спеціальностями. Після чого у кожного абітурієнта була можливість більш детально дізнатись всі питання, які цікавлять, поспілкувавшись з представниками ВНЗ.