Міжнародний веб-семінар!
Опубліковано на: Жовтень 24, 2017Викладачі кафедри Технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики проф. Ткаченко Н.А., доц. Дец Н.О., доц. Кручек О.А., асист. Ланженко Л.О. 24.10.17 р. прийняли участь у міжнародному веб-семінарі EuFooD-STA “Integrative predictive modeling for food safety and quality – Tools and applications” (“Інтегративне моделювання безпеки та якості харчових продуктів – інструменти та додатки”).
Ведучою вебінару була Крістін Граблер (Christine Grabler) – експерт з харчових технологій, менеджер з обробки даних. Тему веб-семінару для слухачів розкрила – Крістіна Л. Сільва (Cristina L.M. Silva) – професор коледжу біотехнології Католицького університету Португалії.
У веб-семінарі розкрили:
- Основні складові харчування;
- Основи предиктивної мікробіології та предиктивної якості;
- Доступні веб-бази моделювання технологічних процесів виробництві продуктів харчування;
- Інтегративне предиктивне моделювання як розширений інструмент для харчової промисловості.
Після прослуховування вебінару слухачі задавали уточнюючі запитання, на які почули цікаві відповіді.
Дякуюємо за отриманий досвід!
Коментарі закриті