Ярмарка вакансій – 02.04.2015 р.

Опубліковано на: Квітень 7, 2015

12 квітня в стінах Одеської національної академії відбулась чергова Ярмарка вакансій. Почався захід з презентацій компаній та підприємств у конференц-залі Б-210 о 12 год. Після цього у кожного бажаючого була змога поспілкуватись з роботодавцями, пройти співбесіду для прийняття на практику або на роботу. Були присітні близько 50 компаній,2 серед яких слід відмітити наступні: ПрАТ “АДМ Іллічівськ” та ТОВ “Дельта-Вілмар Україна”. Ці підприємства являються членами асоціації “УКРОЛІЯПРОМ”.

3ПрАТ “АДМ Іллічівськ” займається виробництвом олієжирової продукції, а саме нерафінованих та рафінованих олії та жирів, маргарину, рослинних жирів. Archer Daniels Midland Company (ADM) – міжнародна агропромислова корпорація, яка охоплює більш ніж 33000 співробітників. Штаб-квартира – у м. Декатур, штат Іллінойс, США. Сьогодні це одна з найбільших у світі сільськогосподарських компаній і постачальників харчових інгредієнтів, яка обслуговує клієнтів у більш ніж 140 країнах. дельта вилмарn

Компанія «Дельта Вілмар СНД» здійснює свою діяльність на ринку харчової промисловості з 2006 року, і за цей час встигла себе зарекомендувати як стабільний, відповідальний і надійний партнер. IMG_0193Компанія виробляє масло-жирову продукцію та інгредієнти для виробників хлібобулочних, кондитерських виробів і молочних продуктів. Постійно покращуючи якість сервісу і розширюючи асортиментну лінійку, вони займають лідируючі позиції на українському ринку. Вони співпрацюють з надійними партнерами по всій Україні та здійснюють поставки в Казахстан, Вірменію, Грузію, Румунію і т.д.





Коментарі закриті