Вивчення технології плавленого сиру

Опубліковано на: Листопад 19, 2014

1Aobqcyrnj0Асистент кафедри Котляр Є.О. разом зі студентами групи ТМ-53 (спеціалістами) на кафедрі в лабораторії Д-111 17 листопада провів лабораторне заняття з дисципліни “Спеціальні технології молочних продуктів” на тему: Вивчення впливу виду і дози солей-плавителів на процес та якість плавленого сиру”. HZgpe08a1Dk

Плавлені сири є продуктом, що виробляються з різних сичужних сирів для плавлення, сиру, вершкового масла, інших молочних продуктів шляхом їх теплової обробки з додаванням солей — плавителів. Правильний підбір солей-плавителів є одним з кращих регуляторів якості плавленого сиру. В цьому саме переконались студенти 5 курсу, коли провели дослідження для оцінки якості готового плавленого сиру.

 





Коментарі закриті