Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Головна
ПРО НАС
ІСТОРІЯ КАФЕДРИ
СКЛАД КАФЕДРИ
Завідувач кафедрою
Положення про кафедру
АБІТУРІЄНТУ
Вітальне слово завідувача кафедри
Умови вступу
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОСВТІНІХ ПРОГРАМ
Вимоги роботодавців
Випускники кафедри
Стратегічний план розвитку галузі
СТУДЕНТУ
Освітньо-професійні програми (ОПП)
Навчальні дисципліни та програми
ОПП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Бакалавр)
ОПП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” (Бакалавр)
ОПП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси” (Магістр)
ОПП “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси” (Магістр)
Навчальні дисципліни та програми для аспірантів
Проєкт та обговорення ОПП
Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
Неформальна освіта
Графік консультацій, захисти, кращі роботи
Олімпіади
Лабораторії
Відкриті лекції
Працевлаштування та вакансії на роботу
Екскурсії та практика на підприємствах
Критерії оцінювання
Академічна мобільність
НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ
Наукові школи, наукові гуртки та напрями кафедри
Наукові розробки кафедри
Конференції, тренінги та семінари
Міжнародна діяльність
Круглі столи
ПОЗА НАВЧАННЯМ
Куратори академічних груп
Студентське життя
Публічна інформація
НАШІ КОНТАКТИ
Неформальна освіта
Критерії оцінювання
Академічна мобільність
Проєкт ОПП
Круглі столи
Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
Стратегічний план розвитку галузі
Навчальні дисципліни та програми для аспірантів
Вимоги роботодавців
Освітньо-професійні програми (ОПП)
Освітньо-професійні програми (ОПП)
ОПП “Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси”
ОПП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Стратегічний план розвитку галузі
Стратегічний план роботи Міністерства аграрної політики та продовольства України на 2022-2024 роки
ТОП найзатребуваніших працівників галузі
Робота у тваринництві