З успішним проведенням приймальної кампанії!

0_uk (1)

За результатами приймальної комісії на факультет Технології і експертизи харчових продуктів та парфумерно-косметичних засобів на напрям підготовки “Food technologies” було набрано на денну форму навчання на ОКР бакалавр (1 рік навчання) – 53 студентів на бюджетній формі та 5 студентів на контрактній формі навчання. В цьому році була відкрита на факультеті нова спеціальність «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», на яку розпочався набір студентів на контрактній формі навчання.

56

За напрямком ОКР магістр на денну форму навчання за спеціальністю 8.05170108 “Storage technologies, canning and processing of milkбуло набрано 4 студента на бюджетній та 3 студента на контрактній формі навчання. За напрямком ОКРмагістрна заочну форму навчання за спеціальністю 8.05170108 “Storage technologies, canning and processing of milkбуло набрано 7 студентів на контрактній формі навчання.

2

За напрямком ОКР спеціаліст на денну форму навчання за спеціальністю 7.05170108 технології зберігання, canning and processing of milk було зараховано 5 студентів на бюджетній та 3 студента на контрактній формі навчання. За напрямком ОКРспеціалістна заочну форму навчання за спеціальністю 7.05170108 “технології зберігання, canning and processing of milkбуло зараховано 4 студента на контрактній формі навчання.

4

Також були набрані група на денну форму за ОКР бакалавр” (зі скороченим терміном навчання, термін навчання – 3 years), namely 9 студентів на бюджетній основі. On 3 курс денної форми навчання на поповнення групи було набрано 1 студента. На заочну форму за ОКР бакалавр (з нормативним терміном навчання, on 3 course) було набрано 11 студентів на контрактній основі.

1

 

Дякуємо всім за сумлінну та плідну працю!

 





Comments are Closed