QUEST-TIME

Published: October 15, 2017

0-02-05-4f65844ad2e6fd0e6a48b35481c83d9c47bc561e421c4d8a5bbf4804beaf55fd_fullВ осінній сонячний день, у затишному дворику Одеської національної академії харчових технологій 14 October 2017 p., відбувся профорієнтаційний захід − «Квест» з учнями шкіл міст Одеси, Чорноморська та Одеської обл. Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу запропонував гостям відчути та вгадати різні аромати. За вірні відповіді вони отримували бали.

Read More …


Movement – it's life!

Published: October 3, 2017

0-02-05-f59a1d5d972ebd12eb5c1434a2fcd277f04dff7746df2f07aade821642abd356_full

01.10.2017 year the traditional took place Tourist crossing the health route along the seashore for the Day of Education Workers, organized by the department of physical culture and sports and the management of the academy. For all the years of its existence, this event has been loved by students, and teachers of the Department of Dairy Technology, oil and fat products and cosmetics. Read More …


С ПРАЗДНИКОМ!

Published: September 30, 2017

1430847175_okledi-1


Практичні навичкигарантія працевлаштування!

Published: September 13, 2017

DSC_0006Сповнена силами, літніми враженнями і з новими ідеями Кафедра технології молочних, oil and fat products and cosmetics увійшла у новий навчальний рік.
Щорічний традиційний захист звітів технологічної практики 13.09.2017 year перетворився на справжній конкурс презентацій. У серпні студенти кафедри відвідали провідні молокопереробні і олійно-жирові підприємства України: PJSC "Ternopil milk factory", PJSC "Bashtansky cheese factory", ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», ПАТ «Первомайський МКК», PJSC "Kremenchuk City Molzavod", ТОВ «Гормолзавод», ТОВ «Болградський сироробний завод», ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ», PJSC "Yuriya", ПАТ «Вінницький маслоробний комбінат», PJSC "Pologiv OEZ", ПрАТ «ВОЛИНЬХОЛДИНГ», ТОВ «Завод кісточкових і рослинних масел «АВА», "OIL PRODUCTION" LLC, ТОВ «Одеський олійноекстракційний завод».

DSC_0010DSC_0018

Read More …


Інформація для бажаючих втупити на навчання за ступенем магістра

Published: June 23, 2017

1635vstup

Кафедра технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики запрошує на навчання в магістратуру за наступними магістерськими програмами:

  • «Технології зберігання, canning and processing of milk"
  • «Технологія жирів і жирозамінників»,
  • «Технологія парфумерно-косметичних засобів»

Кафедра технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики бажає Всім зробити правильний вибір та успіхів під час вступних випробувань до магістратури!

Read More …


Успішний старт!

Published: June 22, 2017

вкнрпымяпНа кафедрі ТМОЖПіК 22 June 2017 p. відбувся перший в історії Одеської національної академії харчових технологій захист дипломних проектів студентів-бакалаврів, що навчалися за освітньою програмою «Технологія жирів і жирозамінників».

Read More …


Готові профі!

Published: June 21, 2017

734к6

WITH 14 by 21 June 2017 p. на кафедрі технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики пройшов захист дипломних проектів бакалаврів, спеціалістів денної та заочної форм навчання, а також здобувачів другої освіти.

Read More …