26 June – екскурсія на ВАТ “Городской молочный завод №1”
Викладачами кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products 26 червня було здійснено екскурсію на WATT “Міський молочний завод №1”. (під торговою маркою GMZ No. 1). Міський молочний завод № 1 – new Odesa enterprise, що наочно демонструє можливість поєднання сучасних технологій і традиційних жорстких систем контролю якості продукції.
Продукція «ГМЗ» – натуральна, з мінімальними термінами зберігання. Це тонке поєднання найвищих смакових характеристик і збережених норм і традицій, прийнятих в сімдесяті роки.
Виробництво здійснюється згідно з державними стандартами якості України (ДСТУ) з використанням технології «м’якої пастеризації» молока. Подібні режими нейтралізують хвороботворні мікроорганізми. При цьому корисна флора, білки і вітаміни, необхідні для людини, зберігаються в незмінному стані.
Лінійка продукції включає традиційні молоко, вершки, пряжене молоко, kefir, ряжанку, sour cream, фруктові йогурти з наповнювачами і несолодкий йогурт «БІО», мацоні, наріне, кисломолочний сир, сиркові вироби, бринзу.
Продукція «ГМЗ» – це новий рівень якості і смаку!
Student Scientific Conference – 15.04.14
15 April 2014 year at the department of milk technology, жирів і парфумерно-косметичних засобів пройшла чергова студентська наукова конференція, присвячена наукво-дослідним розобкам студентів кафедри 4 and 5 курсу навчання. Було підготовлено студентами 12 Reports, в тому числі у вигляді презентацій та слайдів.
Department Day 11.04.2014
11 April 2014 year at the department of milk technology, жирів і парфумерно-косметичних засобів пройшов Department Day!
Наші гості свята познайомилися зі студентським життям в теплій дружній атмосфері! Ми показали, як ми вміємо відпочивати і веселиться, які у нас є таланти. Розпочалося свято вступним словом завідуючої кафедри, prof. Ткаченко Наталії Андріївни. Була представлена презентація на тему “Історія кафедри”. Потім були вітання студентів всіх курсів навчання у вигляді веселих пісень, віршів, присвячених кафедрі і викладачам, різноманітних відеороликів та сценок із студентського життя. Після чого були підготовлені цікаві конкурси для студентів молодших курсів. Студенти піднесли кафедрі подарунки та квіти викладачам.
Department Day – це той час , коли студенти і викладачі можуть відпочити від навчання і насолодиться святом, взяти участь у конкурсах, зануриться в атмосферу дружби і тепла.
На закінчення свята відбулося куштування смачного тортику, який подарували кафедрі студенти.
Спасибі всім студентам і викладачам за участь і допомогу в організації свята.