Our students of the department have successfully completed practical training at enterprises
Students 4 and 5 courses were practiced at advanced dairy enterprises of Ukraine, namely GMZ No. 1, Zhytomyr Maslozavod PJSC, "INTERFOOD" LLC (Tulchyn cheese factory), PJSC Kremenchuk City Milk Factory (Danone) and others.
GMZ No. 1 – new Odesa enterprise, clearly demonstrates the possibility of combining modern technologies and traditional rigid systems of product quality control.
"INTERFOOD" LLC (Tulchyn cheese factory) – dairy company, which is dynamically developing and is the leader of the butter market, spreads and cheese in Ukraine. There is a company a strong player in the international market, because our products are exported to 24 countries of the world. Production facilities include fifteen plants in Ukraine and one in Russia.
PJSC Kremenchuk City Milk Factory (Danone). The plant was founded back in 1929. and processed then 600 tons of milk per year. IN 2004 here, for the first time in Ukraine, the production of milk in a PET bottle was started. In 2010. the integration of Unimilk and Danone begins. And in 2011 the combined company Danon-Unimilk resumes reconstruction work within the framework of the first launch complex. Today they are working at the plant in Kremenchuk 330 employees, and the actual capacity of milk production, butter and sour milk products is 50 000 etc / year.
WARNING!
Дивіться нові вакансії для працевлаштування і практики студентів та випускників!
https://tm.ontu.edu.ua/?page_id=622
Open day
ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова
запрошує всіх бажаючих
27 September 2014 p. about 1000 on
«ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ».
У нас є все для щасливого студентського життя й успішного майбутнього.
Стань лідером разом із нами!
Вас чекають презентації всіх спеціальностей, за якими навчаються студенти інституту, зустрічі з викладачами, випускниками, students, екскурсії по лабораторіях і комп´ютерним класам, конкурси.
Чекаємо за адресою: m. Odesa, St. Rope, 112.
З успішним проведенням приймальної кампанії!
За результатами приймальної комісії на факультет Технології і експертизи харчових продуктів та парфумерно-косметичних засобів на напрям підготовки “Food technologies” було набрано на денну форму навчання на ОКР “бакалавр” (1 рік навчання) – 53 студентів на бюджетній формі та 5 студентів на контрактній формі навчання. В цьому році була відкрита на факультеті нова спеціальність «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», на яку розпочався набір студентів на контрактній формі навчання.
За напрямком ОКР “магістр” на денну форму навчання за спеціальністю 8.05170108 “Storage technologies, canning and processing of milk” було набрано 4 студента на бюджетній та 3 студента на контрактній формі навчання. За напрямком ОКР “магістр” на заочну форму навчання за спеціальністю 8.05170108 “Storage technologies, canning and processing of milk“було набрано 7 студентів на контрактній формі навчання.
За напрямком ОКР “спеціаліст” на денну форму навчання за спеціальністю 7.05170108 технології зберігання, canning and processing of milk було зараховано 5 студентів на бюджетній та 3 студента на контрактній формі навчання. За напрямком ОКР “спеціаліст” на заочну форму навчання за спеціальністю 7.05170108 “технології зберігання, canning and processing of milk” було зараховано 4 студента на контрактній формі навчання.
Також були набрані група на денну форму за ОКР ” бакалавр” (зі скороченим терміном навчання, термін навчання – 3 years), namely 9 студентів на бюджетній основі. On 3 курс денної форми навчання на поповнення групи було набрано 1 студента. На заочну форму за ОКР “бакалавр” (з нормативним терміном навчання, on 3 course) було набрано 11 студентів на контрактній основі.
Дякуємо всім за сумлінну та плідну працю!
26 June – екскурсія на ВАТ “Городской молочный завод №1”
Викладачами кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products 26 червня було здійснено екскурсію на WATT “Міський молочний завод №1”. (під торговою маркою GMZ No. 1). Міський молочний завод № 1 – new Odesa enterprise, що наочно демонструє можливість поєднання сучасних технологій і традиційних жорстких систем контролю якості продукції.
Продукція «ГМЗ» – натуральна, з мінімальними термінами зберігання. Це тонке поєднання найвищих смакових характеристик і збережених норм і традицій, прийнятих в сімдесяті роки.
Виробництво здійснюється згідно з державними стандартами якості України (ДСТУ) з використанням технології «м’якої пастеризації» молока. Подібні режими нейтралізують хвороботворні мікроорганізми. При цьому корисна флора, білки і вітаміни, необхідні для людини, зберігаються в незмінному стані.
Лінійка продукції включає традиційні молоко, вершки, пряжене молоко, kefir, ряжанку, sour cream, фруктові йогурти з наповнювачами і несолодкий йогурт «БІО», мацоні, наріне, кисломолочний сир, сиркові вироби, бринзу.