WARNING!
Published: October 5, 2014Шановні студенти та гості нашого сайту! Сайт поповнився цікавою рубрикою “ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ”. Заходьте на вкладку “STUDENT” і приймайте участь!
ФОРУМ
З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!
Published: October 4, 2014Шановні колеги нашої кафедри!
вітаємо ВАС
З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!
Нехай професійний успіх, творча наснага та оптимізм крокують поруч із нашим колективом з року в рік, а невичерпна життєва енергія сприяє здійсненню всіх планів та задумів. Нехай Вас завжди супроводжують щастя пізнання, радість спілкування, атмосфера любові, творчості та постійного пошуку.
Здоров’я, гарного настрою, натхнення та успіхів!
04.10.2014 – Виробляємо “згущенку” на парах
Published: October 4, 2014Сьогодні на кафедрі молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів на парах у 4 курсу пройшло дуже цікаве лабораторне заняття – ми виробляли згущене молоко з цукром на лабораторній вакуум-випарній установці. Яка ж вона була смачна, що просто пальчики оближеш і зовсім не відрізняється від виробленої на підприємстві! 🙂
В учбовій лабораторії Д-111 студенти дуже детально ознайомилися з технологією виробництва згущеного молока з цукром та провели оцінку якості виробленого продукту.
День відкритих дверей – 27.09.2014
Published: September 28, 201427 September 2014 year в Одеській національній академії харчових технологій відбувся День відкритих дверей Технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова. Інститут охоплює такі факультети:
-
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива;
-
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів;
-
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства;
-
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу.
На зустрічі з абітурієнтами були присутні декани факультетів, які більш детально розповіли про спеціальності і спеціалізації. Були представлені презентації всіх спеціальностей, за якими навчаються студенти інституту, зустрічі з викладачами, випускниками, students, екскурсії по лабораторіях і комп´ютерним класам, конкурси.
Наші студенти кафедри успішно закінчили практичне навчання на підприємствах
Published: September 28, 2014Студенти 4 and 5 курсів пройшли практику на передових молочних підприємствах України, а саме ГМЗ №1, ПАТ «Житомирський маслозавод», ТОВ «ІНТЕРФУД» (Тульчинський маслосирзавод), ПАТ Кременчуцький міськмолокозавод (Danone) та інші.
ГМЗ №1 – нове Одеське підприємство, наочно демонструє можливість поєднання сучасних технологій і традиційних жорстких систем контролю якості продукції.
ТОВ «ІНТЕРФУД» (Тульчинський маслосирзавод) – молочна компанія, що динамічно розвивається та є лідером ринку вершкового масла, спредів і сиру в Україні. Компанія є сильним гравцем міжнародного ринку, адже наша продукція експортується до 24 країн світу. Виробничі потужності включають п’ятнадцять заводів в Україні та один в Росії.