Оцінка якості сухих молочних консервів в лабораторіях кафедри
Published: November 4, 2014Профорієнтаційна робота в вересні-жовтні 2014 year
Published: October 26, 2014На протязі вересня-жовтня 2014 року наша кафедра активно займалась профорієнтаційною роботою. Постійно відвідувала закріплені одеські міські школи до Дня відкритих дверей, а саме: асистенти Куренкова Ольга Олександрівна і Котляр Євгеній Олександрович відвідали школу №122; Doctor of Technical Sciences, professor of the department Nataliya Andriivna Tkachenko відвідала гімназію №5 з цікавою лекцією. Крім того студенти 4 курсу разом з асистентом Куренковою О.О. та зам. декана факультета ТіЕХПтаПКЗ Чабановою О.Б. прийняли участь у Кулінарному конкурсі «Барбекю» (18.10.2014p.) із запрошеними учнями зі школи №27 і студентами Механіко-технологічного технікуму Одеської національної академії харчових технологій.
14-16 October 2014 p. в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Ukraine, м Київ,, вул Салютна 2-б) відбулася головна подія лабораторної індустрії України – VII Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій», яку відвідала асистент кафедри Makovska Tetyana Valentynivna. Це масштабний захід, який охоплює всі сегменти лабораторної галузі – промисловість, наукові дослідження, а також включає в себе змістовну науково-практичну та ділову програму по найбільш важливим та актуальним питанням.
24 October асистент кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products Куренкова Ольга Олександрівна відвідала м.Рені з профоорієнтаційною роботою. Профорієнтаційний захід – Акція “Випускник” організовував Ренійський районний центр зайнятості, який відбувся у міському центрі дитячої творчості. На заході були присутні учні 9-11 класів міських і районних шкіл. Навчальні заклади презентували свої професії та напрямки навчання, використовуючи сучасні мультимедійні засоби, відео-презентації та друковані матеріали. Представники Одеської національної академії харчових technologies, Одеської державної академії будівництва та архітектури, Одеської державної академії зв’язку ім. O.S. Попова, Одеського національного морського університету, Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Ізмаїльського інституту водного транспорту, Ізмаїльського вищого професійного училища не тільки давали поради школярам щодо вибору професії, але й в подробицях розповідали про всі переваги навчання в своєму навчальному закладі, а саме: наявність бюджетних місць, контрактного навчання, умови проживання в гуртожитку та можливості працевлаштування після закінчення навчання.
Після закінчення офіційної частини, представники вузів надали всім бажаючим інформацію про свої заклади, відповідали на питання.
В подібному заході асистент кафедри Makovska Tetyana Valentynivna брала участь у м.Крижопіль Вінницької області 24 October.
Захід, що відбувся, свідчить – молодь зацікавлена у вирішенні своєї долі при виборі майбутньої професії та подальшому працевлаштуванні.
З днем працівників харчової промисловості!
Published: October 18, 2014Конкурс “Барбекю”-18.10.2014
Published: October 18, 201418 жовтня в Одеській національній академії харчових технологій відбувся кулінарний конкурс “Барбекю”.
У конкурсі брали участь команди спеціальностей «готельно-ресторанна справа», «технології харчування», «технології продукції оздоровчого та профілактичного призначення» та команда Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу. Конкурс оцінювався професійним журі у складі ректора, деканів, а також почесних гостей.
Зі словами привітання виступив ректор Одеської національної академії харчових технологій, заслужений діяч науки і техніки, Doctor of Technical Sciences, професор Богдан Вікторович Єгоров. На заході були присутні проректора, директора інститутів, декани факультетів, викладачі та студенти академії. Наш факультет технології і експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів, а також кафедра технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів також брала участь в цьому профорінтаційному заході.
До свята приєднались студенти Механіко-технологічного технікуму Одеської національної академії харчових технологій.
Розділили з нами наше свято 11-класники з різних шкіл, ліцеїв м.Одеси та їх батьки. Тут вони змогли дізнатися про кожний факультет та спеціальності, отримати корисну та необхідну інформацію для вступу в ОНАХТ, а також повною мірою відчути дух торжества, спробувати різні страви учасників.
For 2 годин конкурсанти готували страви в трьох номінаціях. Після презентації та оцінки журі були визначені призові місця учасникам конкурсу. Конкурси, дегустації, майстер-класи та презентації прекрасно доповнювалися виступами талантів Одеської національної академії харчових технологій.
Зустріч з учнями школи №122
Published: October 17, 201417 жовтня викладачі кафедри технології, milk, fats and perfumery and cosmetic products – асистенти Куренкова О.О. і Котляр Є.О. відвідали школу №122 м. Одеси з профорієнтацією. Викладачі поспілкувались з учнями 10 and 11 класів. Більш детально розповіли про спеціальності та спеціалізації Одеської національної академії харчових технологій. Для подальшого спілкування і інформування майбутніх абітурієнтів були взяті контактні дані учнів.
Запрошуємо всіх бажаючих!
Published: October 14, 2014Запрошуємо Всіх бажаючих відвідати Кулінарний конкурс/гастрономічний фестиваль, який відбудеться 18 жовтня о 13-00. Будуть проведені мастер-класи, на вас чекає різноманітна шоу-программа, а також ви зможете більш детально ознайомитись з факультетами і спеціальностями Одеськї національної академії харчових технологій!
Студентський огляд-конкурс кулінарного мистецтва «Кухні народів світу» – 03.10.14
Published: October 7, 2014Department of milk technology, fats and perfumery and cosmetic products 3 жовтня провела КУЛІНАРНИЙ КОНКУРС «Кухні народів світу», який відбувся в студентському гуртожитку.