Open day – 14.03.2015p.

14 March 2015 year department of milk technology, жирів і парфумерно-косметичних засобів прийняла участь у проведенні Дня відкритих дверей навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова (НН ТІХП ім. М.В. Ломоносова). У проведенні Дня відкритих дверей приймали участь представники кафедр всіх факультетів, які входять до складу НН ТІХП ім. М.В. Ломоносова:7

  • факультету технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива;
  • факультету технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів;
  • факультету технології вина, консервованих продуктів і товарознавства;
  • факультету інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу.

5На зустрічі з абітурієнтами були присутні проректор академії з науково-педагогічної та навчальної роботи, Ph.D., доцент Трішин Ф.А., директор НН ТІХП ім. М.В. Ломоносова, декани факультетів, які детально розповіли про спеціальності і спеціалізації, за якими готують фахівців у інституті. 2Були представлені презентації всіх спеціальностей, за якими навчаються студенти інституту. Захід супроводжувався цікавими номерами талановитих студентів академії, а саме піснями, виступами студентської команди КВК. Після цього абітурієнти мали змогу поспілкуватись з викладачами кафедр, випускниками, students.

Представники кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів – завідувач кафедри, Doctor of Technical Sciences, Professor N.A. Tkachenko, доценти кафедри Шрахматова Т.Є. та Чабанова О.Б., відповідальна за організацію профорієнтаційної роботи на кафедрі аспірант О.О. Куренкова, ознайомили абітурієнтів зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка бакалаврів, магістрів та спеціалістів на кафедрі.3 До уваги абітурієнтів було надано інформацію щодо організації навчального процесу на кафедрі за спеціальностями «Технології зберігання, canning and processing of milk" and "Technologies of fats and fat substitutes". Зацікавлені абітурієнти стали гостями в лабораторіях і лекційних аудиторіях кафедри, ознайомились з основним обладнанням, яке використовують студенти при виконанні лабораторних занять, з інтересом дізнались про основні наукові напрямки, які існують на кафедрі, про наукові розробки студентів, аспірантів та викладачів.4

Особливу зацікавленість абітурієнтів викликав перелік спеціалізацій, за якими здійснюється підготовка спеціалістів та магістрів, перелік підприємств, з якими співпрацює кафедра і на яких студенти проходять практичну підготовку і працевлаштовуються у майбутньому.

 


ОНАХТ стала членом Асоціації “Ukroliyaprom”

Logo12 March 2015 year Odesa National Academy of Food Technologies стала членом Асоціації “Ukroliyaprom”, створеної як добровільне об’єднання олійно-жирових підприємств у червні 1998 року з метою координації діяльності та взаємодопомоги її учасникам у вирішенні спільних організаційних, економічних, технічних та інших питань.

До асоціації “Ukroliyaprom” входять найбільші олійно-жирові підприємства України, діяльність яких охоплює понад 90% вітчизняного виробництва рослинних олій, over 80% виробництва маргаринової продукції, близько 40% виробництва майонезу, а також Український науково-дослідний інститут олій та жирів НААН, підприємство по виготовленню обладнання для переробки рослинних олій ТОВТАН”, підприємство по виробництву теплоенергетичного та енергетичного машинобудування ТОВСПКТБЕнергомашпроект”, Інформаційно-аналітичні агентстваАПК-Інформ”, «Експерт Агро», Консалтингове агенствоУкрАгроКонсалтта ряд малих підприємств, діяльність яких пов’язана з виробництвом олійно-жирової продукції.

Сподіваємось, що таке поєднання науки, освіти і виробництва сприятимете поліпшенню якості підготовки фахівців для вітчизняної олійно-жирової галузі, а також вирішенню науково-практичних проблем підприємств галузі і підвищенню їх конкурентоздатності в умовах євроінтеграції.


Open day

h


ВІТАЄМО З 8 БЕРЕЗНЯ!

8_marta_26.02.2013_2


Проходження практики студентами 4 and 5 courses

0ngaGcwplgEСтуденти кафедри ТМЖіПКЗ, які навчаються за ОКР “Master's degree” specialty 8.05170108 "Storage technologies, консервування та переробки молока» направлені для проходження виробничої та дослідницької практик з 02.02. to 15.03.2015 року на кафедрі технології молока, fats and perfumery and cosmetic products.33

Students, які навчаються за ОКР “Specialist” specialty 7.05170108 "Storage technologies, консервування та переробки молока» були направлені для проходження виробничої практики з 16.02 to 01.03.2015 року та переддипломної практики з 02.03. to 15.03.2015 року на такі підприємства галузі: TOV "GORMOLZAVOD", Zhytomyr Maslozavod PJSC, ПАТ «Кременчуцький міськмолокозавод», PJSC "Yuriya", ПАТ «ЖЛК-Україна». Students, які навчаються за ОКР “Bachelor”, професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока» направляються для проходження переддипломної практики з 02.03. to 22.03.2015 року на таких підприємствах:Tulchyn TOV "Gormolzavod", PJSC "Zolotonysk Oil Mill", PJSC "Yuriya", Zhytomyr Maslozavod PJSC, ТОВ «ІНТЕР ФУД» Тульчинська філія. Students, які навчаються за ОКР “Bachelor” заочної форми навчання, професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока» направлені для проходження переддипломної практики з 02.02. to 01.03.2015 року на такі підприємства: TOV "GORMOLZAVOD", ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» та інші.


WARNING! Оновлено списки предметів зовнішнього незалежного оцінювання!

newiexam


Профорієнтаційний захід в ЗОШ №122 м.Одеси

10 February 2015 year Одеська національна академія харчових технологій прийняла участь в профорієнтаційному заході в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №122 м. Odessa, який був організований Одеським міським центром зайнятості.YTpLZvi5LGw В даному заході були представлені 11 факультетів академії, а також всі структурні підрозділи. Представником факультету технології і безпеки харчових продуктів та парфумерно-косметичних засобів, відповідно і кафедри технології молока жирів і парфумерно-косметичних засобів, виступила Assistant Olga Kurrenkova. На заході були присутні учні 9-11 класів школи №122. Учням були представлені рекламні презентації факультетів та структурних закладів.