ODESSA SMART FORUM
27-29 April 2016 року відбулася ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ З РОЗДІЛУ "FOOD TECHNOLOGIES" у рамках «ODESSA SMART FORUM»
≡ НАПРЯМКИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡
- Прогресивні технології переробки сільськогосподарської сировини в харчові продукти; технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально-оздоровчого призначення та парфумерно-косметичних засобів.
- Перспективи створення прогресивного обладнання переробних і харчових виробництв.
- Товарознавча оцінка та дослідження якості та безпеки харчових продуктів.
- Актуальні проблеми економіки і мене-джменту у громадському харчуванні і переробній промисловості.
Кафедру технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів представляли з доповіддю на англійській мові аспірант, асистент кафедри Olga Oleksandrivna Kurenkova та аспірант Bakalenko Vitaly Anatoliyovych. Презентація була на тему: “Technologacal aspects of yougurt production” (Технологічні аспекти виробництва йогурту”).
Одесу відвідали провідні українські фахівці різних галузей знань, які розказали про своє бачення розвитку науки і техніки в Україні в контексті світових трендів. Запрошена активна, думаюча молодь з усіх областей країни для участі в профільних наукових конференціях, ворк-шопах і майстер-класах.
Місія Odessa Smart Forum – сприяння розвитку потенціалу молодих вчених і відродження Одеси як академічного центру України.
Форум, крім конференцій вузів, включав в себе:
-церемонію Відкриття в арт-центрі ім. Віри Холодної (Одеська кіностудія), в рамках якої відбулася відкрита лекція «Три погляди на тему«Глобалізація і локалізація: виклики і можливості»;
-блок з 7-ми майстер-класів, де учасники змогли отримати додаткові знання про управління конфліктом інтересів, основи публічного виступу, можливості стажувань для молодих вчених за кордоном та ін.;
– Science Slam, де п’ять молодих вчених зійшлись на сцені, щоб за 10 хвилин цікаво і доступно розповісти глядачам про свої наукові досягнення.
76-я наукова конференція «Науково-педагогічного складу академії»
18-22 April 2016 року відбулася 76-я наукова конференція «Науково-педагогічного складу академії» за участю працівників інших профільних ВНЗ України та підприємств. В рамках конференції працювало 22 секції та 20 підсекцій, зроблено 452 наукових доповіді, з яких 326 усні та виготовлено 51 постер.
На всіх секціях обговорення доповідей проходило при високій активності слухачів, приймалися конкретні рішення і рекомендації. Активну участь, разом з викладачами, в роботі секцій брали аспіранти, магістри та студенти.
19 April 2016 year відбулось засідання секції “Хімія та технологія харчових продуктів” to the auditorium. Б-210, на якій було представлено 6 Reports:
1.Біотехнологія селеновмісних пробіотиків. асп. Трегуб Н.С., prof. Капрельянц Л.В.
2. Вплив оцтової кислоти на утворення продуктів реакції Майяра в технології гострих солодких маринадів. prof. Безусов А.Т., асп. Горбачова Н.В.
3. Наукові основи створення напоїв оздоровчої дії з високим фіт-фактором. асп. Михайлова К.А., prof. Тележенко Л.М.
4. Визначення альфа-гірких кислот та гірких речовин в екстрактах хмелю з використанням сенсибілізованої люмінесценції іонів Tb (III). prof. Бельтюкова С.В., асп. Чередниченко Є.В.
5. Дослідження можливості управління складом поверхнево-активних речовин на фінальній стадії виробництва ігристого вина. асп. Древова С.С., Assoc. Ткаченко О.Б.
6. Математичне моделювання жирнокислотного складу спредів. prof. Tkachenko N.A., асп. Куренкова О.О.
Згідно з регламентом конференції перед пленарним засіданням 22 квітня 2016р. відбулася наукова постерна сесія, на якій в режимі відкритої дискусії були обговорені проблеми галузі та можливі шляхи їх подолання. З кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів були представлені два постери:
1. М’який сир з пробіотичними властивостями. prof. Tkachenko N.A., food. Skrypnichenko D.M.
2. Низькокалорійний майонез, збагачений комплексом синбіотиків. prof. Tkachenko N.A., Makovska T.V.
Конкурсною комісією визначено кращі постери, автори яких відзначені дипломами I, II і III ступеня.
Вітаємо!
Вітаємо асистентів кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products Ланженко Любов Олександрівну and Українцеву Юлію Сергіївну з успішним захистом candidate theses, який відбувся 13 April 2016 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, m. Odesa, St. Rope, 112 (aud. A-234).
Тема кандидатської дисертації Ланженко Любов Олександрівни: “Розробка технології твердого сиру функціонального призначення”, а тема кандидатської дисертації Укранцевої Юлії Сергіївни: “Технологія паст білкових для дитячого харчування”.
Бажаємо асистентам успіху, а всій кафедрі – процвітання!
We invite everyone!
30 March 18.00 в ночному клубі Palladium відбудеться самий красивий традиційний конкурс нашої Академії – “Міс ОНАХТ -2016”.
Також оголошуємо відкритим Онлайн-голосування традиційного конкурсу краси академії “Міс ОНАХТ”, which will take place 30 March 2016 року в нічному клубі “Palladium” about 18:00. Учасниця, яка набрала найбільше голосів, стане володаркою титулу “Міс Online”. Голосування буде зупинено у день конкурсу о 19:00 та результати будуть оголошені на урочистому нагородженні учасниць.
Квитки на захід можна придбати в Профкомі студентів (А-233), в своєму деканаті, а також у студентському клубі. Вартість квитка– 40 UAH.
Голосувати можна за наступним посиланням: https://vk.com/studlifeonaft
Міжнародна Інтегрована Програма Підготовки Тренерів (березень-червень 2016)
МІЖНАРОДНА ІНТЕГРОВАНА ПРОГРАМА ПІДГОТОВКИ ТРЕНЕРІВ
(Україна – Франція – Італія – Польща)
Східно-Європейський Інститут Психології
Міжнародна Експертна Агенція «Консалтинг і Тренінг»
у консорціумі з Західноукраїнським ресурсним центром (m. Львів, Ukraine)
Ягелонським університетом (m. Краків, Poland)
Поморською академією у м. Слупськ (Poland)
Global University (m. Флоренція, Італія – США)
за участі
провідних вітчизняних та зарубіжних тренерів, коучерів і фахівців з медіації та фасилітації
з України, of Poland, Італії, of France, США
ОГОЛОШУЮТЬ ІV-Й СЕЗОН
МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРОВАНОЇ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ ТРЕНЕРІВ
TOT–EUROPEAN-2016
ІV-й сезон Програми підготовки тренерів буде реалізуватися з березня по червень 2016 p.
Перший навчальний модуль: 25-27 March 2016 p.
Міжнародна інтегрована програма підготовки тренерів спрямована на створення в Україні школи тренерів світового рівня із використанням досвіду провідних світових центрів ТОТ, зокрема – Канади, США, of Poland.
До участі запрошуються всі (фахівці суміжних галузей, practice, students), хто хоче опанувати систему тренерських навичок, набути нову спеціалізацію, підвищити кваліфікацію, розпочати самостійну тренерську практику.
Учасникам TOT-EUROPEAN-2016 пропонується 4-ступенева програма, кожний сезон/ступінь якої зорієнтований на засвоєння і опанування комплексу знань і навичок від базового рівня володіння навичками (basic proficiency skills) до вищого загального рівня володіння навичками (higher general level of skills). Надалі слухачі матимуть можливість спеціалізації залежно від обраної сфери тренерської практики: бізнес-тренінг, психологічний тренінг, громадський тренінг, навчальний тренінг та ін., отримуючи при цьому вищий спеціалізований рівень володіння навичками (higher level of specialized skills). Середня тривалість ступеня – 3-4 місяці (216-432 Acad. год.) Загальний термін опанування повної базової системи знань і навичок безпосередньо залежить від успішності навчання і наполегливості опанування практичного досвіду слухача, і може бути пройдений швидше, аніж за 4 академічні семестри /сезони. Вартість 1-го модуля (36 год.) навчання у ІV сезоні TOT-EUROPEAN-2016 залежить від рівня, що опановується: базовий (I) – 1650 грн.,основний-A (ІІ) – 1850 грн., основний-IN (ІІІ) – 2250 грн., вищий (ІV) – 2650 city. По завершенню навчання слухачі отримують Сертифікат навичок (опанування сезону/ступеня) або Сертифікат набутого рівня (опанування комплексу сезонів /ступенів) міжнародного зразка. Also, за бажанням, учасник може отримати Сертифікат підвищення кваліфікації державного зразка (Ukraine) для працівників сфери освіти.
Розклад занять передбачатиме зручні можливості для всіх, хто працює або навчається (щотижневі або двічі на місяць триденні навчальні модулі – п’ятниця, субота, неділя). Для іногородніх учасників передбачене забезпечення проживання. Передбачені навчальні візити до закладів-партнерів України та Європи.
Програмою передбачена Грантова підтримка навчання для студентів та аспірантів, що навчаються на денній формі навчання, і полягатиме у 25-50%-й знижці від загальної вартості навчання.
Просимо to 20 March 2016 year надіслати заявку на участь у Програмі (у довільній формі), мотиваційний лист (у довільній формі) та персональне резюме на адресу psytoday@ukr.net
Інформація (організаційна допомога, консультації): за тел.: (044) 360-86-22, (044) 257-20-21, (094) 925-56-22.
Місце проведення занять: m. Kyiv, Східно-Європейський Інститут Психології, St. Голосіївська, 13, оф.529-530 (метро «Голосіївська» або «Деміївська»).
Практичні сесії проводитимуться на базі організацій-засновників і партнерів (Ukraine, Poland, Italy).
Чекаємо на Вас!