Запрошуємо Всіх бажаючих!

Published: May 11, 2016

Запрошуємо Всіх бажаючих відвідати День кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products, який відбудеться 13 травня в 13-00 в ауд. Б-326.

Також 13.05.2016р. V 15-30 планується відкриття лабораторії технології жирів і парфумерно-косметичних засобів (D-125)!


Curator's hour is open

Published: May 10, 2016

110 May 2016 year факультетом Технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, товарознавства та експертизи, а саме заст. декана Чабановою Оксаною Борисівною була організована зустріч студентів з ветераном Великої Другої Вітчизняної війни.2

Після чого о 12-00 в ауд. Д-111 відбулась відкрита кураторська година куратора 1 курсу групи ТМ-13 Куренкової Ольги Олександрівни на тему: Одеса в роки війни. Були запрошені студенти 1 and 2 курсу.
На заході була представлена патріотична відео-презентація, яка більш детально ознайомила студентів з героїчною обороною Одеси в роки Великої Другої Вітчизняної війни.
3Мета кураторської години: виховання свідомої любові до Батьківщини, поваги до історичного минулого свого народу на прикладі подвигів, здійснених в роки Великої Вітчизняної війни.


З Великоднем!

Published: May 1, 2016

veli1Щиро вітаємо Вас з Великоднем!
Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо Вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя.
Христос Воскрес!


ODESSA SMART FORUM

Published: April 29, 2016

bea1222c8527-29 April 2016 року відбулася ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ З РОЗДІЛУ "FOOD TECHNOLOGIES" у рамках «ODESSA SMART FORUM»

≡ НАПРЯМКИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Прогресивні технології переробки сільськогосподарської сировини в харчові продукти; технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально-оздоровчого призначення та парфумерно-косметичних засобів.
  • Перспективи створення прогресивного обладнання переробних і харчових виробництв.
  • Товарознавча оцінка та дослідження якості та безпеки харчових продуктів.
  • Актуальні проблеми економіки і мене-джменту у громадському харчуванні і переробній промисловості.

3Кафедру технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів представляли з доповіддю на англійській мові аспірант, асистент кафедри Куренкова Ольга Олександрівна та аспірант Bakalenko Vitaly Anatoliyovych. Презентація була на тему: Technologacal aspects of yougurt production (Технологічні аспекти виробництва йогурту”).

Одесу відвідали провідні українські фахівці різних галузей знань, які розказали про своє бачення розвитку науки і техніки в Україні в контексті світових трендів. Запрошена активна, думаюча молодь з усіх областей країни для участі в профільних наукових конференціях, ворк-шопах і майстер-класах.
Місія Odessa Smart Forumсприяння розвитку потенціалу молодих вчених і відродження Одеси як академічного центру України.
Форум, крім конференцій вузів, включав в себе:
-церемонію Відкриття в арт-центрі ім. Віри Холодної (Одеська кіностудія), в рамках якої відбулася відкрита лекція «Три погляди на тему«Глобалізація і локалізація: виклики і можливості»;5

-блок з 7-ми майстер-класів, де учасники змогли отримати додаткові знання про управління конфліктом інтересів, основи публічного виступу, можливості стажувань для молодих вчених за кордоном та ін.;

Science Slam, де п’ять молодих вчених зійшлись на сцені, щоб за 10 хвилин цікаво і доступно розповісти глядачам про свої наукові досягнення.


76-я наукова конференція «Науково-педагогічного складу академії»

Published: April 25, 2016

18-22 April 2016 року відбулася 76-я наукова конференція «Науково-педагогічного складу академії» за участю працівників інших профільних ВНЗ України та підприємств. В рамках конференції працювало 22 секції та 20 підсекцій, зроблено 452 наукових доповіді, з яких 326 усні та виготовлено 51 постер.
На всіх секціях обговорення доповідей проходило при високій активності слухачів, приймалися конкретні рішення і рекомендації. Активну участь, разом з викладачами, в роботі секцій брали аспіранти, магістри та студенти.

119 April 2016 year відбулось засідання секціїХімія та технологія харчових продуктів в ауд. Б-210, на якій було представлено 6 докладів:

1.Біотехнологія селеновмісних пробіотиків. асп. Трегуб Н.С., prof. Капрельянц Л.В.

2. Вплив оцтової кислоти на утворення продуктів реакції Майяра в технології гострих солодких маринадів. prof. Безусов А.Т., асп. Горбачова Н.В.

3. Наукові основи створення напоїв оздоровчої дії з високим фіт-фактором. асп. Михайлова К.А., prof. Тележенко Л.М.

4. Визначення альфа-гірких кислот та гірких речовин в екстрактах хмелю з використанням сенсибілізованої люмінесценції іонів Tb (III). prof. Бельтюкова С.В., асп. Чередниченко Є.В.

5. Дослідження можливості управління складом поверхнево-активних речовин на фінальній стадії виробництва ігристого вина. асп. Древова С.С., Assoc. Ткаченко О.Б.

26. Математичне моделювання жирнокислотного складу спредів. prof. Tkachenko N.A., асп. Куренкова О.О.
Згідно з регламентом конференції перед пленарним засіданням 22 квітня 2016р. відбулася наукова постерна сесія, на якій в режимі відкритої дискусії були обговорені проблеми галузі та можливі шляхи їх подолання. З кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів були представлені два постери:

1. М’який сир з пробіотичними властивостями. prof. Tkachenko N.A., ас. Skrypnichenko D.M.

2. Низькокалорійний майонез, збагачений комплексом синбіотиків. prof. Tkachenko N.A., Makovska T.V.

Конкурсною комісією визначено кращі постери, автори яких відзначені дипломами I, II і III ступеня.


Вітаємо!

Published: April 17, 2016

Вітаємо асистентів кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products Ланженко Любов Олександрівну and Українцеву Юлію Сергіївну з успішним захистом candidate theses, який відбувся 13 April 2016 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, m. Odesa, St. Rope, 112 (ауд. А-234).

Тема кандидатської дисертації Ланженко Любов Олександрівни: “Розробка технології твердого сиру функціонального призначення”, а тема кандидатської дисертації Укранцевої Юлії Сергіївни: “Технологія паст білкових для дитячого харчування”.

Бажаємо асистентам успіху, а всій кафедріпроцвітання!

 


Запрошуємо Всіх бажаючих на Ярмарок вакансій!

Published: April 5, 2016

23-yarmarka-opt