ODESSA SMART FORUM

Posted on: April 29, 2016

bea1222c8527-29 April 2016 року відбулася ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ З РОЗДІЛУ "FOOD TECHNOLOGIES" у рамках «ODESSA SMART FORUM»

≡ НАПРЯМКИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Прогресивні технології переробки сільськогосподарської сировини в харчові продукти; технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально-оздоровчого призначення та парфумерно-косметичних засобів.
  • Перспективи створення прогресивного обладнання переробних і харчових виробництв.
  • Товарознавча оцінка та дослідження якості та безпеки харчових продуктів.
  • Актуальні проблеми економіки і мене-джменту у громадському харчуванні і переробній промисловості.

3Кафедру технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів представляли з доповіддю на англійській мові аспірант, асистент кафедри Olga Oleksandrivna Kurenkova та аспірант Bakalenko Vitaly Anatoliyovych. Презентація була на тему: Technologacal aspects of yougurt production (Технологічні аспекти виробництва йогурту”).

Одесу відвідали провідні українські фахівці різних галузей знань, які розказали про своє бачення розвитку науки і техніки в Україні в контексті світових трендів. Запрошена активна, думаюча молодь з усіх областей країни для участі в профільних наукових конференціях, ворк-шопах і майстер-класах.
Місія Odessa Smart Forumсприяння розвитку потенціалу молодих вчених і відродження Одеси як академічного центру України.
Форум, крім конференцій вузів, включав в себе:
-церемонію Відкриття в арт-центрі ім. Віри Холодної (Одеська кіностудія), в рамках якої відбулася відкрита лекція «Три погляди на тему«Глобалізація і локалізація: виклики і можливості»;5

-блок з 7-ми майстер-класів, де учасники змогли отримати додаткові знання про управління конфліктом інтересів, основи публічного виступу, можливості стажувань для молодих вчених за кордоном та ін.;

Science Slam, де п’ять молодих вчених зійшлись на сцені, щоб за 10 хвилин цікаво і доступно розповісти глядачам про свої наукові досягнення.





Comments are Closed