26 June – екскурсія на ВАТ “Городской молочный завод №1”
Викладачами кафедри технології молока, fats and perfumery and cosmetic products 26 червня було здійснено екскурсію на WATT “Міський молочний завод №1”. (під торговою маркою GMZ No. 1). Міський молочний завод № 1 – new Odesa enterprise, що наочно демонструє можливість поєднання сучасних технологій і традиційних жорстких систем контролю якості продукції.
Продукція «ГМЗ» – натуральна, з мінімальними термінами зберігання. Це тонке поєднання найвищих смакових характеристик і збережених норм і традицій, прийнятих в сімдесяті роки.
Виробництво здійснюється згідно з державними стандартами якості України (ДСТУ) з використанням технології «м’якої пастеризації» молока. Подібні режими нейтралізують хвороботворні мікроорганізми. При цьому корисна флора, білки і вітаміни, необхідні для людини, зберігаються в незмінному стані.
Лінійка продукції включає традиційні молоко, вершки, пряжене молоко, kefir, ряжанку, sour cream, фруктові йогурти з наповнювачами і несолодкий йогурт «БІО», мацоні, наріне, кисломолочний сир, сиркові вироби, бринзу.
Comments are Closed