76-я наукова конференція «Науково-педагогічного складу академії»
Posted on: April 25, 201618-22 April 2016 року відбулася 76-я наукова конференція «Науково-педагогічного складу академії» за участю працівників інших профільних ВНЗ України та підприємств. В рамках конференції працювало 22 секції та 20 підсекцій, зроблено 452 наукових доповіді, з яких 326 усні та виготовлено 51 постер.
На всіх секціях обговорення доповідей проходило при високій активності слухачів, приймалися конкретні рішення і рекомендації. Активну участь, разом з викладачами, в роботі секцій брали аспіранти, магістри та студенти.
19 April 2016 year відбулось засідання секції “Хімія та технологія харчових продуктів” to the auditorium. Б-210, на якій було представлено 6 докладів:
1.Біотехнологія селеновмісних пробіотиків. асп. Трегуб Н.С., prof. Капрельянц Л.В.
2. Вплив оцтової кислоти на утворення продуктів реакції Майяра в технології гострих солодких маринадів. prof. Безусов А.Т., асп. Горбачова Н.В.
3. Наукові основи створення напоїв оздоровчої дії з високим фіт-фактором. асп. Михайлова К.А., prof. Тележенко Л.М.
4. Визначення альфа-гірких кислот та гірких речовин в екстрактах хмелю з використанням сенсибілізованої люмінесценції іонів Tb (III). prof. Бельтюкова С.В., асп. Чередниченко Є.В.
5. Дослідження можливості управління складом поверхнево-активних речовин на фінальній стадії виробництва ігристого вина. асп. Древова С.С., Assoc. Ткаченко О.Б.
6. Математичне моделювання жирнокислотного складу спредів. prof. Tkachenko N.A., асп. Куренкова О.О.
Згідно з регламентом конференції перед пленарним засіданням 22 квітня 2016р. відбулася наукова постерна сесія, на якій в режимі відкритої дискусії були обговорені проблеми галузі та можливі шляхи їх подолання. З кафедри технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів були представлені два постери:
1. М’який сир з пробіотичними властивостями. prof. Tkachenko N.A., food. Skrypnichenko D.M.
2. Низькокалорійний майонез, збагачений комплексом синбіотиків. prof. Tkachenko N.A., Makovska T.V.
Конкурсною комісією визначено кращі постери, автори яких відзначені дипломами I, II і III ступеня.
Comments are Closed