Кураторська година присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка

Posted on: March 24, 2017

At the department of milk technology, fats and perfumery and cosmetic products 24 March 2017 року було проведено об’єднану кураторську годину, присвячену Дню народження Т.Г.Шевченка.

кур.год.присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка, присутні студ. TM-33, ТМ-34, кур. Дюдіна І.А. і Чатаногва О.Б. Д-423, 24.03.17, a belt. Makovsky

Мета заходувиховання патріотизму на творах Шевченка-поета і Шевченка-художника, пізнання студентами постаті Великого Кобзаря, актуальності його творчості; виховання любові до рідного краю, пробудження національної самосвідомості, патріотичне виховання і розвиток почуття гордості за свій народ, Батьківщину. У заході взяли участь студенти груми ТМ-33, ТМ-34 та куратори – Чабанова О.Б., Дюдіна І.А. та Маковська Т.В.

На святі студенти прочитали чимало поезій Шевченка. Серед них “Catherine”, “Кавказ”, “Заповіт”, “Кобзар” and “Сон”, крім того розповідали цікаві факти з життя поета, а також згадали про його кур.год.присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка, студ. ТМ-34 Плотян Ганна, Д-423, 24.03.17, a belt. Makovskyхудожній талант. В аудиторії панувала урочиста атмосфера, сповнена настроями шани і любові до геніального митця, неперевершеного кур.год.присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка, студ. ТМ-34 Кравчук Вікторія, Д-423, 24.03.17, a belt. Makovskyпоета і справді, великої Людини, яка своїм життям подала справжній приклад життя і боротьби за незалежність і волю України. Наприкінці свята об’єднаної кураторської години присутні прийняли участь у традиційних українських частуванняхвареників з картоплею і сметаною та узваром, приготованими студентами Засідкевич Анастатії та Мозгової Марини.

Організатором заходу патріокур.год.присвячена Дню народження Т.Г.Шевченка, традиційні українські частуваннях, приготовані студ. city. ТМ-34, Д-423, 24.03.17, a belt. Makovskyтичного святкування пам’яті Т.Г. Шевченко була група ТМ-34 під керівництвом куратора Маковської Тетяни Валентинівни.





Comments are Closed